Primele competiţii de darts din Galaţi încep vineri

Primele competiţii de darts din Galaţi încep vineri
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Prin intermediul Clubului Sportiv Twenty Galaţi, vineri, va avea loc primul concurs de darts din oraş, organizat sub egida Federaţiei Române de Darts. Locaţia concursului este barul Jackpot, vizavi de McDonalds. Înscrierile se fac de la ora 19.00, iar competiţia propriu-zisă începe o oră mai târziu. Sunt invitaţi să participe toţi pasionaţii de darts din Galaţi, care n-au participat la competiţii masters sau nu s-au clasat între primii patru la fazele regionale, respectiv între primii opt la naţionale. Taxa de participare este de 10 lei.

Competiţia în sine va conţine patru etape, care se vor disputate în fiecare vineri seară, până pe 16 august, în sistem de dublă piramidă, cel mai bun din trei leguri. Primii doi clasaţi la general, după disputarea celor patru etape, vor fi premiaţi cu un wild-card de participare la Romanian International Darts Open 2013.  Tipul acesta de concurs are loc în toate regiunile ţării unde există filiale ale Federaţiei de Darts.

„Oricine doreşte să participe este bine venit, de aici se poate avansa la diverse openuri. E un lucru nou în oraş, prima competiţie oficială de darts”, a spus Cristian Conciu, preşedintele Twenty Galaţi.

Clubul Twenty Galaţi s-a înfiinţat în acest an, având cinci membri fondatori. Pe lângă Cristian Conciu, se numără şi Marian Vârnceanu, Costel Nechifor, Adrian Donici şi Valentin Necula.

Citit 1191 ori Ultima modificare Vineri, 26 Iulie 2013 10:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.