Scor record în „Cupa României”: Lieştenii au dat gol la fiecare patru minute!

Scor record în „Cupa României”: Lieştenii au dat gol la fiecare patru minute!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Sporting Lieşti s-a impus cu 21-0 în meciul cu FCM Bacău * Dorojan a dat şapte goluri într-o singură repriză


Ce n-a mai văzut până acum Lieştiul, ba chiar tot judeţul, s-a întâmplat miercuri seară, în meciul din faza a doua a „Cupei României” dintre echipa locală Sporting, nou promovată în Liga a III-a, şi FCM Bacău. Cum băcăuanii nu mai au echipă în eşalonul al treilea, competiţie din care s-au retras în timpul sezonului trecut, oaspeţii s-au prezentat cu o echipă de puşti, juniori între 16 şi 19 ani. Acest aspect nu i-a înmuiat deloc pe elevii lui Doru Buciumeanu, care au pornit serios la treabă. Au marcat gol după gol, fără milă, până când tabela a urcat până la 21-0 (6-0), adică câte un gol la fiecare patru minute şi 28 de secunde! Dacă în prima parte a meciului băcăuanii au rezistat cât de cât, după pauză arbitrul a fluierat mai des pentru validarea golurilor decât pentru orice altceva la un loc (faulturi, ofsaiduri, auturi etc), ritmul fiind de un gol la fiecare trei minute!

Vedeta partidei a fost Dorojan care a marcat de şapte ori într-o singură repriză, el intrând pe teren după pauză! Ceilalţi marcatori au fost Dragoş Voicu 4, Bahnaşu 3, Adamache 2, Ancerenco 2, Stoica, Bozean şi Matei – câte unul. Dovada că cei de la Sporting Lieşti n-au dat-o deloc pe glumă o constituie faptul că nu l-au lăsat pe portarul Vasiliu să se numere şi el printre marcatori, deşi l-ar fi putut lăsa să execute unul dintre cele două penaltiuri ale jocului.

Miloasă cu băcăuanii a fost doar brigada de arbitri din Focşani, formată din Alexandru Samoilă – central, Cristian Voicu şi Ionuţ Paraschiv – asistenţi, finalul meciului fiind flueirat cu două minute mai devreme.

Învingătorii au evoluat în formula: Vasiliu – Matei, Petrea, Bozean, Postolea, Ancerenco, Lovin, Bahnaşu, Daniel Voicu, Adamache şi Stoica. Au mai intrat: Dorojan, Dragoş Voicu, Vieru şi Scutaru.

Antrenorul Doru Buciumeanu s-a declarat mulţumit că jucătorii săi au jucat serios până la final, fără să fie impresionaţi de situaţia adversarului. „În afara scorului înscris pe tabelă sunt mulţumit de modul în care au abordat jocul băieţii noştri. Şi-au văzut de treabă, au menţinut tot timpul piciorul pe pedala de acceleraţie. Nu ne-a interesat nici un moment situaţia echipei oaspete, pe noi ne-a interesat jocul nostru, iar această atitudine ne dă speranţe pentru viitorul sezon în Liga a III”, a declarat Doru Buciumeanu.

Aceasta este victoria la cea mai mare diferenţă de scor din istoria fotbalului gălăţean în această fază a Cupei României.

Citit 3068 ori Ultima modificare Joi, 01 August 2013 17:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.