Reîncepe liga secundă la rugby: RCM Galaţi joacă sâmbătă la Suceava

Reîncepe liga secundă la rugby: RCM Galaţi joacă sâmbătă la Suceava
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După o pauză de aproape două luni, la sfârşitul acestei săptămâni se va relua campionatul Diviziei Naţionale de rugby (liga secundă). Echipa Rugby Club Municipal (RCM) Galaţi va susţine primul meci sâmbătă, în deplasare, în compania formaţiei Bucovina Suceava, în cadrul etapei a 11-a.

După o scurtă vacanţă, sportivii de la RCM şi-au reluat pregătirile pentru a doua parte a returului la mijlocul lunii iulie, cu antrenamente efectuate pe baza proprie, stadionul Municipal, iar în weekendul trecut au susţinut un joc-şcoală, în care au fost testaţi şi trei rugbişti veniţi în probe.

După 10 etape, RCM Galaţi se află în clasament pe locul şapte, penultimul, cu 10 puncte (2 victorii şi trei puncte bonus).  În afara partidei de sâmbătă, în sezonul regulat RCM Galaţi mai are de jucat alte trei meciuri, cu CSU AV Arad (10 august, acasă), cu RC Bârlad (17 august, acasă) şi cu CS Năvodari (24 august, deplasare). Apoi, primele patru clasate vor evolua în play-off, iar ultimele patru în play-out, în această fază secundă a campionatului toate echipele urmând să pornească de la zero în ceea ce priveşte punctele din clasament.

Citit 1503 ori Ultima modificare Joi, 01 August 2013 17:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.