S-a dus primul loc pentru Oţelul. Gălăţenii au pierdut la Târgu Jiu
Foto: Foto: Sorin Pană

S-a dus primul loc pentru Oţelul. Gălăţenii au pierdut la Târgu Jiu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Într-un meci contra celor de la Pandurii, care au preferat să introducă mai multe rezerve pe teren, Oţelul putea da lovitura şi să mai rămână cel puţin încă o etapă pe primul loc.

Gălăţenii au dominat prima repriză şi au reuşit să şi marcheze prin Astafei (min. 20), după o centrare măiastră a lui Iorga. Toată munca din prima repriză s-a dovedit a fi în zadar, după ce la prima fază de poartă de după pauză gazdele au egalat. Paraschevas a marcat pentru Pandurii în urma unei faze fixe, după mai multe devieri norocoase pentru gorjeni.

Oţelul n-a simţit şocul golului şi a încercat să revină în avantaj pe tabelă, dar Marquinhos şi Sîrghi au ratat pe puţin ţinta. Cu toate că meciul părea a se îndrepta către un rezultat de egalitate ce ar fi păstrat Oţelul pe primul loc, Brăneţ a încasat un gol stupid în minutul 90. Astfel, Oţelul a pierdut nemeritat la Târgu Jiu, scor 1-2, şi odată cu această înfrângere coboară de pe primul loc.

Echipa folosită de antrenorul Ionuţ Badea: Brăneţ - Joao Felipe, Sîrghi, Costin, Popescu - Neagu (Milea), Filip, Giurgiu - Marquinhos (Băjenaru), Astafei (Paraschiv), Iorga.

Citit 1672 ori Ultima modificare Luni, 05 August 2013 00:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.