Sporting Lieşti a trecut în turul IV al Cupei României, unde poate da peste FCM Dunărea

Sporting Lieşti a trecut în turul IV al Cupei României, unde poate da peste FCM Dunărea
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Echipa gălăţeană Sporting Lieşti a reuşit o nouă performanţă în Cupa României, reuşind să se califice în turul IV. Nou-promovată în Liga a III-a, Sporting a jucat astăzi pe teren propriu cu formaţia brăileană Conpet Cireşu, în turul trei, reuşind să câştige cu 2-1, la pauză 1-1. Lieştenii au deschis scorul prin Bahnașu, fiind egalaţi dintr-un penalti. Golul victoriei şi al calificării a fost marcat de Petrea. Sporting a evoluat în inferioritate numerică timp de 15 minute, în urma eliminării lui Vieru din minutul 60, un jucător de la Conpet având aceeaşi soartă în minutul 75.
Sporting Liești a început meciul cu Vasiliu- Postolea, Vieru, Petrea, Matei- Dragoș Voicu, Daniel Voicu, Lovin, Bahnașu - Scutaru, Stoica. Au mai evoluat Dorojan, Petcu și Ancerenco.

Turul IV al Cupei României, la care vor participa și 19 echipe din ediția trecută a ligii secunde se va juca miercuri, 28 august, de la ora 17.30, nefiind deloc exclus să asistăm în această fază a competiţie la un duel Sporting Lieşti - FCM Dunărea.

Citit 1727 ori Ultima modificare Marți, 13 August 2013 21:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.