A treia victorie pentru Oţelul, obţinută la fel ca precedentele, din penalti!
Foto: Foto: Sorin Pană

A treia victorie pentru Oţelul, obţinută la fel ca precedentele, din penalti!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Oţelul s-a chinuit vineri seară, în meciul din etapa a 5-a de pe teren propriu, cu FC Braşov. După o primă repriză stearpă, fără nicio ocazie pentru roş-alb-albaştri şi numai una în contul oaspeţilor, meciul s-a animat abia după o oră de la start, când portarul braşovean Marinescu şi-a salvat echipa de două ori în aceeaşi fază, la şuturile lui Astafei şi Băjenaru. Apoi, Iorga a scăpat singur cu portarul după o pasă perfectă a lui Marquinhos (min. 74), dar a tras peste, pentru ca lucrurile să se repete la cealaltă poartă, cu încercarea de „scăriţă” a lui Dias oprită în mănuşile portarului Oţelului. A fost nevoie de intrarea veteranului Gabriel Paraschiv pentru a fi rezolvată problema sterilităţii din atacul roş-alb-albastru. Para a intrat în careu pe flancul stâng, Oltean l-a faultat şi Marquinhos a transformat penaltiul. A fost bifat al treilea succes din acest campionat obţinut în acest mod de Oţelul, de fiecare dată cu golul victoriei marcat de la punctul cu var de Marquinhos.

OŢELUL - FC BRAŞOV 1-0 (0-0)

Meci disputat vineri seară, în etapa a 5-a din Liga I

Stadion Oţelul; spectatori 1.500

A marcat: Marquinhos 81’

Oţelul Galaţi: Boşneag - Cojoc, Sârghi, Costin, D. Popescu - Neagu (Băjenaru 46’), Filip, Giurgiu - Iorga, Astafei (Paraschiv 72’), Marquinhos (Adăscăliţei 86’). Antrenor Ionuţ Badea.

FC Braşov: Marinescu - Străuţ (Dias 72’), Oltean, Machado, Cr. Ionescu - De Almeida, Madeira - Vagner, Mateiu, Tătar (Andrei Cristea 44’) - Buga (Da Silva 71’)

Cartonaş roşu: Mateiu 85’

Arbitri: Cristian Balaj - central, Florin Păunescu şi Sebastian Stoianov - asistenţi.

Citit 1531 ori Ultima modificare Sâmbătă, 17 August 2013 10:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.