Argentinianul Sevillano nu va juca nici în meciul cu Ceahlăul

Argentinianul Sevillano nu va juca nici în meciul cu Ceahlăul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Venit la Oţelul în urmă cu o lună de la echipa argentiniană Godoy Cruz sub formă de împrumut pentru un an, atacantul Diego Sevillano încă se află în aşteaptarea rezolvării formalităţilor de obţinere a permisului de muncă pentru a debuta la echipa gălăţeană. Procedura este întârziată de necesitatea ataşării la dosar a cazierului fiscal pentru FC Oţelul SA, societate aflată în insolvenţă, aspect care, după mutarea sediului social la Bucureşti, trebuie rezolvat de către reprezentanţii din Capitală ai companiei TNG, acţionarul majoritar al clubului.
Cei din conducerea clubului estimează că sunt şanse mine ca problema să fie rezolvată până sâmbătă, când Oţelul are meci în deplasare cu Ceahlăul, sperându-se ca în cele trei săptămâni de pauză competiţională de după partida de la Piatra Neamţ să se obţină permisul de muncă, iar argentinianul să poată juca.
Altfel, mijlocaşul Alexandru Zaharia, transferat la Oţelul iarna trecută, şi-a reluat antrenamentele, deocamdată separat de restul echipei. Zaharia nu a apucat să joace nici un meci oficial pentru roş-alb-albaştri din cauza unei accidentări, el fiind supus unei intervenţii chirugicale la meniscul exterior al genunchiul stâng. Revenirea sa pe teren la un meci oficial nu se va produce mai devreme de o lună, perioadă necesară acumulărilor fizice, capitol deficitar după o pauză atât de lungă.

Citit 1478 ori Ultima modificare Miercuri, 21 August 2013 17:45

3 comentarii

 • postat de smecher
  Sâmbătă, 24 August 2013 11:01
  5.13.202.***
  si nu are nici cartea verde inca s-o obtina si dupa aia daca o fi va juca da deocamdata asteptati
  0
  0
  Raportează
 • postat de smecher
  Sâmbătă, 24 August 2013 10:59
  5.13.202.***
  el nici macar nu e pus punct la punct cu pregatirea mai asteptati ca nu muriti daca asteptati el trebuie sa se antreneze inca ca cu tara s-a obisnuit nu exista probleme in acest sens cum ca nu ii place romania e drept ca au fost straini care nu s-au putut adapta mai mult din cauza frigului adica iarna in special ca in rest vara primavara sau toamna nu e problema depinde sunt si alte cazuri sau au fost si alte cazuri pentru care nu multi straini au apucat sa joace mai mult in romania asta este dar el poate daca o sa fie bine pregatit are sanse sa faca ceva daca nu la revedere si te pup pa pa
  0
  0
  Raportează
 • postat de Dan
  Joi, 22 August 2013 12:22
  109.166.143.***
  Echipa cu Chiajna:
  Simaitis-Antunes,Sarghi,Miselaricu(Sipovic),Ilie(Popescu,Murgoci,)-Neagu,Filip,Iorga-Marquinhos,Sevillano(Astafei),Zaharia(Ngonge)
  3
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.