Goluri multe şi spectaculoase în amicalul Oţelului cu CF Brăila
Foto: Bogdan Gavrilă - sursa foto otelul-galati.ro

Goluri multe şi spectaculoase în amicalul Oţelului cu CF Brăila
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa de fotbal Oțelul Galați a învins astăzi formația de ligă secundă CF Brăila, cu scorul de 3-0 (1-0), într-o partidă amicală disputată pe stadionul „Oțelul”.

Scorul a fost deschis de Bogdan Gavrilă în minutul 43, cu o execuție spectaculoasă de la marginea careului, apoi a marcat şi argentinianul Diego Sevillano (minutul 62), cu un şut în diagonală de la marginea careului cu care a punctat şi la "impresia artistică". Scorul final a fost stabilit de Alex Tudorie, în minutul 85, după ce a scăpat singur cu portarul oaspeților.

Antrenorul Ionuț Badea a folosit în prima repriză următorii jucători: Boșneag (30 Brăneț)  - Cojoc, Sîrghi, Sipovic, Murgoci –Filip, Neagu, Adăscăliței – Gavrilă, Sevillano, Marquinhos.

În a doua parte a meciului au evoluat: Brăneț (60 Abraham) – Mișelăricu, Costin, Sipovic (57 Giurgiu), Murgoci – Milea, Băjenaru, Adăscăliței – Iorga, Sevillano (64 Astafei), Tudorie.

Următoarea partidă de verificare a celor de la Oţelul este programată sâmbăta viitoare, 7 septembrie, atunci când va întâlni concitadina FCM Dunărea.

Citit 1713 ori Ultima modificare Sâmbătă, 31 August 2013 14:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.