Ofertă dictată de Gigi Becali, din puşcărie: Jumătate de milion de euro pentru Neagu

Ofertă dictată de Gigi Becali, din puşcărie: Jumătate de milion de euro pentru Neagu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Mijlocaşul Oţelului se află pe lista de achiziţii imediate transmisă de patronul Stelei conducătorilor grupării din Ghencea


Managerul general de la Steaua, Mihai Stoica, anunţase miercuri că are pe lista de achiziţii doi mijlocaşi de la Oţelul, Laurenţiu Cătălin Iorga şi Ionuţ Neagu, dar practic este de aşteptat să apară foarte curând o ofertă concretă doar pentru acesta din urmă.

Aflat în închisoare, patronul Gigi Becali le-a trimis printr-o scrisoare, publicată de fanatik.ro, ordine clare conducătorilor clubului de la Steaua în ceea ce priveşte transferurile pe care le doreşte în perioada imediat următoare, precizând clar şi ce sume să se ofere. Este vorba de patru jucători doriţi de Becali, alături de Marica, Wesley şi Varela aflându-se şi gălăţeanul Ionuţ Neagu.

Becali a transmis că oferta pentru Oţelul în cazul acestui eventual transfer este de 500.000 de euro, iar pentru Ionuţ Neagu un contract de 10.000 de euro pe lună, cerându-i managerului Mihai Stoica să respecte întocmai aceste ordine: „Mihai te rog să respecţi ordinele mele cu sfinţenie dacă eşti frate cu adevărat. Nu accept nici un sfat de la nimeni asta este hotărârea mea finală”.

Până ieri după-amiază, Oţelul nu primise încă nicio ofertă concretă, conform directorului general Narcis Răducan, însă eventualele negocieri sunt iminente având în vedere că Steaua trebuie să-şi definitiveze lotul până marţi, 3 septembrie, dată la care trebuie să transmită la UEFA lista jucătorilor pentru grupele Ligii Campionilor.

Reghecampf nu-l mai voia

Ionuţ Neagu şi Laurenţiu Iorga nu se aflau printre jucătorii doriţi în acest moment de antrenorul stelist Laurenţiu Reghecampf. „Iorga a jucat foarte slab în ultima vreme, n-a mai repetat evoluţiile bune de anul trecut, după cum am văzut cu toţii, aşa că va fi foarte greu să ajungă la Steaua şi să pună probleme jucătorilor pe care-i avem. Dacă aducem jucători, aducem unii care să pună probleme titularilor, nu doar de dragul de a cumpăra. Aceeaşi problemă este şi la Neagu. Dacă Bourceanu şi Pintilii rămân, plus Filip, care creşte de la meci la meci, atunci e greu să mai aduci un jucător pe acelaşi post”, a spus Reghecampf la Digi Sport.

Citit 1441 ori Ultima modificare Vineri, 30 August 2013 17:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.