Oţelul şi Dunărea au remizat în derbiul amical dintre echipele gălăţene

Oţelul şi Dunărea au remizat în derbiul amical dintre echipele gălăţene
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Oţelul a profitat de pauza provocată de meciurile echipei naţionale, iar Dunărea de etapa liberă din liga secundă, şi cele două formaţii au disputat o partidă amicală, pe stadionul „Oţelul”. S-a terminat la egalitate, scor 1-1. Filip a marcat pentru Oţelul în minutul 6, iar Şomodean a egalat în minutul 18. De la Oţelul au absentat Astafei (accidentat), Iorga (în tratative cu ruşii de la KubanKrasnodar) şi Tudorie (convocat la naţionala U19).

Antrenorul Ionuţ Badea a început jocul în formula: Boşneag – Joao Felipe, Mişelăricu, Costin, Popescu – Băjenaru, Filip, Adăscăliţei – Gavrilă, Sevillano, Marquinhos. După pauză au mai intrat Simaitis, Abraham, Cojoc, Sîrghi, Murgoci, Milea, Giurgiu, Zaharia, Pungă şi Paraschiv.

De partea cealaltă, antrenorul Ion Balaur a început partida cu: Olaru – Radu, Hristian, Şomodean, Sorin Cucu – Stelian Cucu – Istrate, Florea, Neagu, Gohoreanu – Bâtfoi. După pauză, tehnicianul celor de la FCM Dunărea a făcut mai multe schimbări, intrând Asanache, Cenk Firat, Moise, Drăgan, Cristea şi Chebac.

Următorul meci pentru Oţelul este cel cu Astra, din etapa a şaptea a Ligii I, de duminică, 15 septembrie, de pe teren propriu, în timp ce Dunărea va juca miercuri, în deplasare cu SC Bacău (antrenor Viorel Tănase), în Cupa României. 

Citit 1697 ori Ultima modificare Duminică, 08 Septembrie 2013 11:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.