RUGBY / RCM Galaţi câştigă în faţa principalei contracandidate

RUGBY / RCM Galaţi câştigă în faţa principalei contracandidate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Rugbiştii participanţi în turneul play-out, din Liga Naţională (eşalonul secund) au susţinut meciurile primei etape a returului, în cadrul căreia, la Galaţi, pe Stadionul „Municipal”, RCM a primit replica celor de la CSU „Aurel Vlaicu” Arad. Partida a avut o miză uriaşă pentru gălăţeni, obligaţi să câştige pentru a mai putea spera la evitarea retrogradării, lucru pe care l-au reuşit după un meci foarte strâns, cu scorul de 12-8 (7-3). Punctele învingătorilor au fost realizate de Stanciu şi Trandafir – câte un eseu, şi Partenie –  o transformare.

Antrenorii Marius Secuianu şi Daniel Vlismas a aliniat „cinsprezecele”: Trandafir. Stănescu, Stoian – Florea, Constantin – Dănăilă, Tihan, Stan – Badea, Crăciun, Partenie, Rusu, Stanciu, Bortă, C. Manolache. Au mai intrat: Manea, Frunză, D. Manolache, Gheonea, Coman şi Grumăzescu.

În urma acestei victorii, RCM Galaţi a urcat pe penultimul loc, cu 8 puncte, trei mai puţin decât echipa arădeană, pe care trebuie să o depăşească pentru a rămâne în liga secundă. În următoarea etapă, penultima, RCM va juca tot pe teren propriu, cu CS Năvodari, ultima clasată, într-un meci în care echipa învinsă va fi practic retrogradată. Ideal pentru gălăţeni ar fi o victorie cu cel puţin patru eseuri realizate şi la minim 8 puncte diferenţă pentru a primi şi al cincilea punct, bonusul ofensiv.

Citit 1424 ori Ultima modificare Luni, 23 Septembrie 2013 14:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.