Liga secundă de handbal / Primul derbi pentru Danubius Galaţi
Foto: Sursă foto: www.fotografiigalati.blogspot.ro

Liga secundă de handbal / Primul derbi pentru Danubius Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Handbalistele de la Danubius dispută sâmbătă prima confruntare cu adevărat importantă din liga a doua, în compania echipei Handbal Municipal Buzău.

Gălăţencele înfruntă o grupare care a evoluat multe sezoane în Liga Naţională, şi în componenţa căreia se regăsesc câteva jucătoare cu experienţă, printre care Anca Lipan, Liliana Crăciun sau Claudia Boronschi.

Partida este programată de la ora 10.00, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” din Buzău. Pentru acest joc, Federaţia a delegat un cuplu de arbitri din Prahova: Marian Babau – Alexandru Roibu.

Spre deosebire de prima etapă, antrenoarea Alexandrina Soare va beneficia de un lot mărit numeric la confruntarea cu HM Buzău. Danubius a legitimat în această săptămână alte cinci junioare: Irina Diaconu şi Andreea Baciu – ambele de la LPS Piatra Neamţ, Mădălina Pascaru, Denisa Condruz şi Elena Dache, toate aflate cu dublă legitimare CSS Galaţi - HC Danubius.

Celelalte meciuri ale etapei a II-a din Seria A: Activ CSO Plopeni – CSU Ştiinţa Bucureşti, CSU Târgovişte – CSM Unirea Slobozia, HCF Piatra Neamţ – Ştiinţa Bacău, Rapid CFR Bucureşti – CSM Dunărea Giurgiu şi Spartac Bucureşti – ACS Şc. 181 SSP Bucureşti.

Citit 1904 ori Ultima modificare Vineri, 27 Septembrie 2013 13:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.