Pariurile zilei: Tip nou de pont

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Fiorentina – Parma sub 12 cornere (cotă 1,65)

 

Introducem un nou tip de pariu la rubrica noastră, şi anume limita de cornere. Acest tip de pariu se găseşte de regulă la casele de pariuri online. Astfel, mizăm la meciul dinte Fiorentina şi Parma, între o echipă cu pretenţii la podium şi una bună a campionatului, că vor fi cel mult 11 cornere. Media cornerelor după primele cinci jocuri ale celor două echipe ne încurajează să mizăm aşa. Parma are o medie de 5,20 cornere, cea mai mică din Italia, iar Fiorentina are 6,80.

 

Ceahlăul – Concordia 1 (cotă 1,65)

 

Poate că nu e Ceahlăul vreo mare echipă, dar totuşi a început destul de bine sezonul în Liga I. De partea cealaltă, Concordia e una dintre principalele candidate la retrogradare, astfel că e puţin probabil să obţină foarte multe de la acest joc, mai ales că valoarea Concordiei s-a văzut şi la Galaţi, în meciul de Cupă, când a fost demolată de Oţelul, scor 6-2.

 

Astra – FC Braşov 1 (cotă 1,55)

 

Chiar dacă nu recunoaşte, Astra se gândeşte serios la câştigarea campionatului, dar pentru a reuşi, n-are voie să mai comită paşi greşiţi, aşa cum s-a întâmplat etapa trecută, 0-0 acasă cu Ceahlăul. Totuşi, FC Braşov e o echipă mai slabă decât Ceahlăul. În plus, deja giurgiuvenii au fost avertizaţi că nu-s chiar atât de zmei încât să câştige fără a pune osul la treabă şi de această dată vor fi mai îndârjiţi.

Citit 3110 ori Ultima modificare Duminică, 29 Septembrie 2013 15:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.