Fetele de la Oţelul Galaţi, victorie la scor de forfait

Fetele de la Oţelul Galaţi, victorie la scor de forfait
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Meci greu pentru gălăţencele de la Oţelul în confruntarea cu CSS Târgovişte. Cu o experienţă mai mare în Liga I (eşalonul secund), echipa oaspete a fost mai sigură în prima parte, când ar fi putut deschide scorul, însă a cedat aproape complet în mitanul al doilea, când s-au marcat toate golurile, Oţelul câştigând cu 3-0.

În primele 45 de minute elevele antrenorului Ion Morohai au avut probleme la incursiunile dâmboviţencelor, dar au reuşit să le facă faţă. În această parte a meciului fetele noastre au ajuns destul de puţin la buturile adverse şi la cabine s-a intrat fără gol. Din puţinele faze am reţinut şutul Loredanei Nica, peste transversală, spre finalul reprizei. De cealaltă parte, oaspetele au avut câteva atacuri periculoase, cea mai mare ocazia consemnând-o în min. 36, când portarul Ramona Baciu a intervenit în faţa Elenei Olteanu.

La reluare jocul a avut o cu totul altă desfăşurare, cu gălăţencele în prim-plan. Chiar în primul minut Loredana Nica a ratat o primă mare ocazie, iar peste alte şapte minute nu a mai greşit, fructificând o pasă a colegei de compartiment, Georgiana Stratu. În min. 72, aceeaşi Nica a fost deschisă în adâncime şi a înscris, pentru 2-0, pe lângă portarul târgoviştean. Peste trei minute Stratu a şutat inspirat, de la circa 40 de metri, înscriind spectaculos, în poarta goală (goalkeeperul advers se afla la 30 m!).

Învingătoarele au jucat în formula: Ramona Baciu – Alina Mirică, Nicoleta Chirilă, Viorica Vasile, Elena Ivan – Alexandra Ivan, Daniela Radu, Monica Benţoiu, Carmen Ciobanu – Georgiana Stratu, Loredana Nica. Au mai intrat în repriza secundă: Irina Ivan, Elena Dragomir, Ana Grosu şi Iuliana Mihalea.

După trei etape, Oţelul se află pe locul doi în Seria Sud. Următorul meci este programat duminică, 6 octombrie, în deplasare, la Unirea Alexandria.

Citit 1528 ori Ultima modificare Luni, 30 Septembrie 2013 16:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.