Ultimele două transferuri: Cooper şi Sevillano, oficial la Oţelul
Foto: EX. FOTO: Cooper şi Sevillano, alături de Badea, Răducan şi Viglianti, oamenii din staff-ul Oţelului

Ultimele două transferuri: Cooper şi Sevillano, oficial la Oţelul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Gruparea roş-alb-albastră şi-a prezentat oficial ultimele două achiziţii, atacantul argentinian Diego Sevillano şi mijlocaşul panamez Armando Cooper, ambii de la Godoy Cruz (prima ligă din Argentina). Primul a sosit în Galaţi încă de acum două luni şi s-a pregătit sub comanda antrenorului Ionuţ Badea, în aşteptarea rezolvării transferului său. Atacantul a declarat că este nerăbdător să debuteze în tricoul Oţelului şi că a fost un chin perioada de aşteptare.

„A fost foarte mult şi foarte greu să aştept până s-a rezolvat transferul. Sper să dau cât mai multe goluri, să ajut echipa. Le mulţumesc tuturor pentru răbdarea avută cu mine şi nu vreau să dezamăgesc încrederea primită. Promit că voi face tot posibilul, muncesc să ajut echipa, nu m-am gândit la un număr de goluri pe care să-l înscriu”, a spus Sevillano.

Cel de-al doilea jucător, Armando Cooper, cu un CV impresionant, gol împotriva Bocăi Juniors şi convocat cu regularitate în naţionala statului Panama, cu care are şanse mari să se califice la Mondiale, a spus că s-a pregătit intens în ultima perioadă şi speră să-i mulţumească pe suporteri prin evoluţiile sale.

„Ştiam foarte puţine lucruri despre Oţelul, am văzut campania din grupele Ligii Campionilor de acum doi ani, m-am interesat de club când am primit oferta, iar acum sunt bucuros că am ajuns aici. Chiar dacă n-am mai jucat în ultima vreme, m-am pregătit tot timpul şi lucrurile se vor vedea în teren. Promit că voi munci foarte mult şi îmi doresc ca suporterii să fie mulţumiţi de prestaţia mea”, a declarat Cooper.

Atât Sevillano, cât şi Cooper, au fost împrumutaţi până la finalul sezonului cu opţiune de cumpărare.

 

Citit 1367 ori Ultima modificare Vineri, 04 Octombrie 2013 15:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.