FCM Dunărea a comis-o iar şi a ajuns în coada clasamentului

FCM Dunărea a comis-o iar şi a ajuns în coada clasamentului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

FCM Dunărea Galaţi, o echipă ai cărei conducători spuneau înainte de startul campionatului că are potenţial sportiv pentru a ataca promovarea şi al cărei obiectiv este intrarea în play-off, este în realitate o candidată la retrogradare, fără victorie şi doar cu un singur punct după patru meciuri.

Sâmbătă, în partida de pe teren propriu cu Gloria Buzău, Dunărea a pierdut cu 1-2, a treia înfrângere la rând. Echipa gălăţeană a contat cât de cât în joc doar în primele 25 de minute, perioadă echilibrată în care gazdele au profitat din plin de singura lor fază ofensivă mai legată si au deschis scorul prin Neagu (min. 19), cu un şut de la marginea careului la care portarul Stoicescu a reacţionat cu întârziere. În prealabil, buzoienii au solicitat un penalty, la o fază în care Dăniţă a fost ţinut în careul adversarul.

Apoi, Gloria Buzău a trecut la conducerea ostilităţilor, dominând jocul până la final, doar şansa şi portarul Olaru scăpându-i pe gălăţeni fără gol primit până la pauză, la ocaziile lui Puşcaşu, de două ori, şi Marcu.

Firesc, după aspectul jocului, buzoienii au egalat prin Bărsănel (min. 55), reluare cu capul din mijlocul careului în urma unui corner la care un fudaş gălăţean a deviat mingea din faţa mănuşilor portarului Olaru, ieşit pe centare, iar Bobi Verdeş (min. 74) a finalizat spectaculos, şut din întoarcere, fără preluare, pentru golul victoriei.

Ion Viorel, antrenorul Gloriei Buzău, a declarată că echipa sa este una dintre cele mai puternice din serie, dar nu se poate gândi la promovare din cauza situaţie financiare precare. “Am arătat şi astăzi că suntem una din cele mai bune echipe din serie, ar fo fost grav dacă nu cvonfirmam acest lucru printr-o victorie în acest meci. Prima de victorie pentru băieţi? Prima la dreapta! Să adune patru victorii la rând şi abia apoi să vedem dacă va veni ceva dinpre Primărie. Situaţia financiară nu ne permit să ţintim prea sus”, a declarat Ion Viorel.

Fost jucător al Oţelului şi apoi antrenor la FCM Dunărea, “Vioară” a spus că în acest moment, chiar dacă ar fi ofertat, nu este tentat să se întoarcă în Galaţi. “Se ştie că Oţelul este a doua mea casă, dar la ce situaţie este la Galaţi, nu aş lua în calcul aşa ceva, acum este un club care nu mai identitate”, a mărturisit tehnicianul Gloriei Buzău.

Citit 1155 ori Ultima modificare Luni, 07 Octombrie 2013 10:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.