FCM Dunărea e mai aproape de retrogradare decât de promovare, dar nu-şi schimbă obiectivul!

FCM Dunărea e mai aproape de retrogradare decât de promovare, dar nu-şi schimbă obiectivul!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa gălăţeană a făcut-o lată din nou, la ultimul joc, 2-2 cu SC Bacău (antrenori Viorel Tănase şi Tudorel Pelin), penultima clasată, după ce a condus cu 2-0, după golurile marcate de Istrate şi Neagu.

Antrenorul Ion Balaur a spus că echipa resimte lipsa unor jucători cu experienţă. "Ne-am pierdut elanul şi încrederea în noi, pe care o aveam la un moment dat în meciurile de pregătire. Au dispărut când s-a trecut la jocurile oficiale, pe puncte, care implică o altă atitudine, o altă concentrare. Bănuiesc că ne trebuie o victorie care să descătuşeze nişte energii. Ne lipsesc doi – trei jucători cu experienţă, care să-i ajute pe cei tineri să crească în joc şi în momentele grele să facă diferenţa. Am primit şapte goluri după cornere, în acelaşi fel, se fac greşeli mari care nu reuşim să le eliminăm", a declarat Ion Balaur.

Rămâne acelaşi obiectiv!

După asemenea meci, FCM Dunărea, dintr-o echipă sprijinită de municipalitate pentru a promova, a devenit principala favorită la retrogradare. Deşi se află pe ultimul loc în seria I a ligii secunde, cu doar două puncte strânse după şase meciuri, toate cu echipe nou-promovate sau clasate foarte slab în sezonul precedent, preşedintele Auraş Braşoveanu a anunţat că obiectivul de a prinde un loc de play-off (clasarea în primele şase) a rămas valabil.

„Obiectivul de a juca în play-off a rămas valabil! Avem contracte cu jucători de nivel de play-off, atunci trebuie să ne respectăm obiectivul sau înseamnă ca acei bani trebuie daţi înapoi. Nu putem să păcălim fotbalul. Jucătorii trebuie să accepte că au greşit, mai au mult de muncă”, a spus Braşoveanu, care a adăugat că nu se poate lua în calcul nemulţumirile financiare pentru că jucătorii sunt cu plăţile la zi. „Plăţile sunt la zi, s-au făcut eforturi din partea administraţiei publice locale şi a administraţiei clubului pentru acest aspect, dar rezultatele sunt contrare”.

De asemenea, Braşoveanu a acuzat lipsa de implicare a jucătorilor tineri şi lipsa de valoare a celor cu experienţă. „Problema la noi e legată de faptul că echipa e foarte tânără, iar jucătorii cu experienţă pe care ne-am bazat nu au calitatea necesară. Ei mai tare trag în jos jocul echipei.. N-avem încă un grup unit, jucătorii încă nu se cunosc foarte bine între ei, ba chiar apar destule polemici. Jucătorii tineri sunt infatuaţi”, a declarat Braşoveanu.

Citit 1352 ori Ultima modificare Duminică, 13 Octombrie 2013 15:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.