FOTO / Debut de succes pentru Arcada Galaţi în prima ligă de volei

FOTO / Debut de succes pentru Arcada Galaţi în prima ligă de volei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gruparea masculină Arcada Galaţi a păşit cu dreptul prima divizie de volei a României

Aflaţi doar la al doilea sezon de existenţă, voleibaliştii de Arcada au dispus de Universitatea Cluj, scor 3-1 (25-16, 26-28, 25-21, 25-18), în etapa întâi a Diviziei A1. Gălăţenii au trecut rapid peste tracul debutului pe prima scenă şi sub privirile numerosului public prezent în Sala Sporturilor „Dunărea”, printre care şi primarul Marius Stan, au câştigat lejer primul set.

Situaţia s-a schimbat în parţialul al doilea, pierdut de către gălăţeni, însă a fost un simplu foc de paie. Arcada a demonstrat că are potenţial şi a revenit în joc, astfel că după patru seturi jucate a bifat primul succes din istorie în Divizia A1.

Pentru formaţia gălăţeană au evoluat: Liviu Râpeanu, Alexandru Cersemba, Neculai Harabagiu, Paul Crăciun, Ştefan Romanescu, Liviu Cristudor şi Doru Ghimeş (libero). Au mai jucat: Sebastian Palfi, Marian Apostu şi Sorin Dragomir. Antrenori: Marian Apostu şi Neculai Harabagiu.

În etapa a doua a campionatului, Arcada va evolua sâmbătă, de la ora 18.00, pe terenul campioanei CVM Tomis Constanţa, grupare care şi-a întărit masiv lotul de jucători în perspectiva viitoarelor confruntări din Liga Campionilor.

Antrenorul Marian Apostu, despre meciul Arcada - "U" Cluj

Antrenorul-jucător de la Arcada, Marian Apostu, a savurat prima victorie a echipei, însă a admis că se anunţă un campionat dificil pentru gruparea gălăţeană.

„A fost greu în setul doi, după cum mă şi aşteptam. Clujul reprezintă o echipă care se bate pentru orice minge. Noi mai avem mult de muncă, în special la omogenizarea echipei. Sunt cinci jucători noi în teren faţă de anul trecut. Pentru Arcada va fi un campionat greu, dar trebuie să creştem de la meci la meci. Obiectivul constă în rămânerea în prima ligă, dar, bineînţeles, şi cu ceva victorii”, a precizat Marian Apostu.

Citit 1822 ori Ultima modificare Joi, 17 Octombrie 2013 13:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.