Arcada Galaţi se confruntă cu Unirea Dej, în Sala "Florin Balaiş"

Arcada Galaţi se confruntă cu Unirea Dej, în Sala "Florin Balaiş"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa masculină de volei din prima ligă, Arcada, va primi vizita celor de la Unirea Dej, în cadrul celei de-a treia rundă. Întâlnirea va avea loc vineri, de la ora 16.00, şi va fi găzduită de Sala „Florin Balaiş”, spre deosebirile de precedenta partidă care a avut loc la Sala Sporturilor „Dunărea”. De această dată, cea mai mare sală a oraşului e ocupată cu premiera spectacolului de operă „Aida”, de Giussepe Verdi, dar din etapa următoare echipa de volei va reveni la „Dunărea”.

În primele două jocuri ale sezonului, cei de la Arcada au reuşit să câştige pe teren propriu cu „U” Cluj, scor 3-1, şi au pierdut în deplasarea cu Tomis Constanţa, scor 0-3. De asemenea, echipa gălăţeană este calificată în turul doi al Cupei României, unde va întâlni pe Tomis Constanţa, după ce a trecut în turul precedent de CSM Bucureşti, 3-0 şi 3-1.

Altfel, cei de la Arcada au profitat de „fereastra” din competiţia naţională de volei şi au susţinut două partide amicale la Chişinău, cu echipa campioană a Republicii Moldova, Dinamo. Întrucât s-a stabilit ca fiecare meci să conţină patru seturi, în primul s-a consemnat egalitate: 2-2, iar pe al doilea l-au câştigat gălăţenii cu 3-1. Au făcut deplasarea următorii 15 jucători: Apostu, Harabagiu, Crăciun, Romanescu, Râpeanu, Palfi, Voinea, Dragomir, Todaşcă, Cerşemba, Pârvu, Cristache, Ghimeş, Martin şi Staicu. Antrenorul Marian Apostu ne-a declarat că cele două jocuri au fost extrem de utile ambelor formaţii.

Împreună cu oficialii clubului din Chişinău s-a stabilit ca la începutul anului viitor echipa moldoveană să întoarcă vizita.

Citit 1047 ori Ultima modificare Joi, 31 Octombrie 2013 14:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.