Peste 200 de suporteri gălăţeni la antrenamentul Oţelului cu germanul Ewald Lienen / Neamţul şi-a stabilit staff-ul tehnic

Peste 200 de suporteri gălăţeni la antrenamentul Oţelului cu germanul Ewald Lienen / Neamţul şi-a stabilit staff-ul tehnic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Noul antrenor al Oţelului, Ewald Lienen, a atras peste 200 de fani curioşi veniţi să-şi vadă favoriţii la treabă sub comanda tehnicianului german. Fanii de la Peluza Nord l-au întâmpinat pe antrenorul german cu un banner pe care era scris „Willkommen bei uns!”, care înseamnă „Bine ai venit la noi!”.

Cu acest prilej, managerul general Narcis Răducan a anunţat şi staff-ul tehnic complet al grupării roş-alb-albastre.

„Mă bucură foarte mult reacţia suporterilor la această mutare. A fost impresionat şi antrenorul nostru. Prima reacţie a jucătorilor e pozitivă, fiecare încearcă să lase o impresie bună încă de la început. Vă anunţ şi doi dintre colaboratori, membrii ai viitorului staff. Unul e Abder Ramdane, fost jucător la Nimes, în Franţa, şi în Bundesliga. E foarte bine pregătit şi va fi principal asistent. A doua opţiune e Schumacher, pentru ataşamentul jucătorilor faţă de el”, a spus Narcis Răducan.

Abder Ramadane a mai fost asistentul lui Lienen la Panionios, TSV 1860 Munchen, Olympiakos şi Arminia Bielefeld. Ca jucător, Ramadane, algerianul născut în Franţa, a evoluat pentru Nimes şi Le Havre în Ligue 1 şi pentru Hansa Rostock şi Freiburg în Bundesliga.

Constantin Schumacher va rămâne secundul lui Lienen, astfel că va fi adus un alt antrenor, începând cu săptămâna viitoare, la echipa secundă a Oţelului, fosta funcţie a interimarului din ultimele două meciuri ale roş-alb-albaştrilor. 

Citit 3031 ori Ultima modificare Joi, 07 Noiembrie 2013 18:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.