Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
1 comentariu

Noul antrenor al Oţelului, Ewald Lienen, a atras peste 200 de fani curioşi veniţi să-şi vadă favoriţii la treabă sub comanda tehnicianului german. Fanii de la Peluza Nord l-au întâmpinat pe antrenorul german cu un banner pe care era scris „Willkommen bei uns!”, care înseamnă „Bine ai venit la noi!”.

Cu acest prilej, managerul general Narcis Răducan a anunţat şi staff-ul tehnic complet al grupării roş-alb-albastre.

„Mă bucură foarte mult reacţia suporterilor la această mutare. A fost impresionat şi antrenorul nostru. Prima reacţie a jucătorilor e pozitivă, fiecare încearcă să lase o impresie bună încă de la început. Vă anunţ şi doi dintre colaboratori, membrii ai viitorului staff. Unul e Abder Ramdane, fost jucător la Nimes, în Franţa, şi în Bundesliga. E foarte bine pregătit şi va fi principal asistent. A doua opţiune e Schumacher, pentru ataşamentul jucătorilor faţă de el”, a spus Narcis Răducan.

Abder Ramadane a mai fost asistentul lui Lienen la Panionios, TSV 1860 Munchen, Olympiakos şi Arminia Bielefeld. Ca jucător, Ramadane, algerianul născut în Franţa, a evoluat pentru Nimes şi Le Havre în Ligue 1 şi pentru Hansa Rostock şi Freiburg în Bundesliga.

Constantin Schumacher va rămâne secundul lui Lienen, astfel că va fi adus un alt antrenor, începând cu săptămâna viitoare, la echipa secundă a Oţelului, fosta funcţie a interimarului din ultimele două meciuri ale roş-alb-albaştrilor. 

Citit 2525 ori Ultima modificare Joi, 07 Noiembrie 2013 18:38

1 comentariu

  • postat de 06 Vineri, 08 Noiembrie 2013 16:51 5.13.164.*** Link la comentariu
    2
    3

    Bravo celor din Steel Boys si cei restul care au fost prezenti acolo.Asta e spiritul Otelului! Daca ne luam dupa toti cacaciosii care stiu doar sa comenteze pe siteuri despre ce aar trebui facut din partea galeriei nu ajungem nicaieri. Puneti osul la treaba si apoi venitim cu comentariil.

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.