Pe urmele lui Van Persie şi Lampard/ Astafei, vindecat de celebrul vraci din Serbia

Pe urmele lui Van Persie şi Lampard/ Astafei, vindecat de celebrul vraci din Serbia
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Unul dintre cei mai importanţi jucători ai Oţelului s-a recuperat repede deşi suferise o accidentare ce-l ţinea departe de gazon o vreme îndelungată


Cu probleme în clasament, Oţelul fiind în zona locurilor de retrogradare, gruparea roş-alb-albastră nu-şi permitea să-l piardă pentru o perioadă mai lungă pe Victoraş Astafei, unul dintre cei mai importanţi jucători ai gălăţenilor, mai ales în compartimentul ofensiv. Astafei a suferit o ruptură musculară de 125 milimetri pe 8 milimetri în finalul meciului de la Constanţa, scor 1-2, cu Săgeata Năvodari, din etapa a 12-a. Accidentarea ar fi trebuit să-l ţină pe tuşă mai bine de o lună. Cu tot cu recuperare, era puţin probabil ca Astafei să mai apuce vreun meci pentru Oţelul până în iarnă. Astfel, atacantul roş-alb-albaştrilor a fost în Serbia, timp de trei zile, în care a apelat la celebrul vraci Marijana Kovacevici.

Vindecare inedită

Marijana Kovacevici este unul dintre cei mai recunoscuţi vraci din lume, mai ales în lumea fotbalului, după ce i-a vindecat mai repede decât s-ar fi aşteptat şi cel mai optimist medic pe Robin Van Persie, Frank Lampard, Yossi Benayoun, Glen Johnson şi mulţi alţi fotbalişti de top. Tratamentul lui Astafei a constat din masaj pe zona accidentată cu lichid din placentă de animal, aşa cum au fost vindecaţi în trecut şi jucătorii din Premier League. Aparatura folosită a fost construită de tatăl Marijanei Kovaceivici, tot el fiind şi cel care a descoperit tratamentul de vindecare al fotbaliştilor. Ba mai mult, vraciul însoţeşte la toate competiţiile internaţionale naţionala de fotbal a Serbiei. Printre pacienţii Marijanei, dintre români, s-au numărat şi Daniel Pancu, Emilian Dolha, Bogdan Mara sau Gabriel Mureşan.

Fost jucător la Liverpool, Chelsea şi Arsenal, israelianul Yossi Benayoun a susţinut, după ce a fost vindecat de vraciul Marijana, că metoda folosită a fost masaj pe zona accidentată cu un lichid compus din placentă de femeie.

Refăcut complet, dar posibil menajat

După tratamentul urmat în Serbia, Victoraş Astafei s-a vindecat complet şi a efectuat normal, alături de ceilalţi jucători, antrenamentele din această săptămână ale Oţelului. Totuşi, sunt şanse mari ca Astafei să nu prindă echipa la meciul următor, cei din staff-ul tehnic dorind să-l menajeze pe atacantul roş-alb-albaştrilor. Pentru Oţelul, după pauza provocată de meciurile de baraj ale echipei naţionale, urmează o perioadă intensă de meciuri în campionat şi Cupa României, până la sfârşitul anului.

Următorul meci al gălăţenilor este programat luni, 11 noiembrie, de la ora 19.30, în deplasare cu ACS Poli Timişoara. Partida va fi transmisă în direct de DolceSport. Dacă va câştiga, Oţelul va depăşi echipa timişoreană în clasament de care o desparte acum o lungime de două puncte.

Citit 1782 ori Ultima modificare Vineri, 08 Noiembrie 2013 15:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.