Voleibaliştii de la Arcada Galaţi, în "turneu" prin vestul ţării

Voleibaliştii de la Arcada Galaţi, în "turneu" prin vestul ţării
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa masculină Arcada are un program special pentru nouă zile. Sâmbăta trecută a jucat la Şimleu Silvaniei, marţi (ora 17.00) are meci cu Explorări Baia Mare, iar sâmbătă (16 noiembrie), cu Remat Zalău, toate în deplasare, în campionatul Diviziei A1. Acest program a fost făcut de comun acord cu adversarele pentru a evita o a doua deplasare până în vestul ţării, în condiţiile în care meciul cu echipa din Baia Mare era programat iniţial la Galaţi.

Partida de sâmbătă, cu Şimleul Silvaniei, a semănat cu anterioarele două: s-a jucat bine doar un set şi s-a pierdut cu scorul de 3-0. În primul set, gălăţenii au avut trei mingi pentru a-l câştiga, iar pe următoarele două le-a pierdut destul de clar. Scorul pe seturi: 28-26, 25-20, 20-18. Antrenorul-jucător Marian Apostu s-a declarat „parţial mulţumit de evoluţia echipei”.

A jucat următorul sextet: Râpeanu, Palfi, Romanescu, Cristudor, Harabagiu, Apostu, Ghimeş (libero). Au mai fost folosiţi: Pârvu, Dragomir, Crăciun şi Cerşemba.

Altfel, fetele de la CSU au jucat meciul  din etapa a doua a Diviziei A2 în deplasare, cu SCM Piteşti. După un joc bun, în ansamblu, „studentele” şi-au apropiat succesul cu scorul de 3-1 (24, -12, 17, 13). De notat că în primul set, piteştencele au condus cu 24-17, dar oaspetele au revenit spectaculos, realizând nouă puncte consecutiv! Antrenoarea Ileana Berdilă a trimis în teren următoarele jucătoare: Andreea Niculcea, Mirela Bobaru, Irina Todaşcă, Bianca Rusu, Roxana Petre, Ioana Stoica – Mihaela Brazdeş (libero). Au mai intrat Violeta Stan (libero) şi Ştefania Mocanu. În următorul meci, CSU va juca pe teren propriu cu Ştiinţa Miroslava.

Citit 963 ori Ultima modificare Luni, 11 Noiembrie 2013 16:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.