Două meciuri cu Steaua, în decembrie, pentru Oţelul!

Două meciuri cu Steaua, în decembrie, pentru Oţelul!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La tragerea la sorţi de astăzi, de la Casa Fotbalului, s-a stabilit ţintarul sferturilor de finală ale Cupei României. Oţelul va juca în deplasare cu Steaua Bucureşti, liderul din Liga I şi campioana en-titre. Se va juca într-o singură manşă,la Bucureşti, conform tragerii la sorţi.

Gălăţenii au făcut parte din urna a doua, alături de Viitorul Constanţa. Meciul Steaua – Oţelul se va juca pe 3, 4 sau 5 decembrie. Tot cu Steaua va juca Oţelul şi în Liga I, în cadrul ultimei runde din tur, dar la Galaţi, în aceeaşi săptămână, pe 7 decembrie. Ultima confruntare oficială dintre Oţelul şi Steaua s-a petrecut în luna aprilie a acestui an, scor 1-1, atunci când s-a jucat la Galaţi, în returul campionatului trecut. De la Oţelul la Steaua au plecat doi jucători în ultimul an, fundaşul dreapta Cornel Râpă şi mijlocaşul central Ionuţ Neagu.

Până acum, Oţelul a trecut de Concordia Chiajna, scor 6-2, şi Corona Braşov, scor 2-1, în timp ce Steaua a trecut de Avântul Bârsana, scor 4-0, şi de ACS Poli Timişoara, scor 2-0.

În sezonul trecut Oţelul a ajuns până în semifinalele Cupei României, când a fost eliminată de Petrolul, după 0-3 şi 2-1.

Narcis Răducan, managerul general al FC Oţelul, a spus că echipa va avea ambiţia de a trece mai departe, dar ar fi preferat ca manşa sferturilor să se dispute în primăvară.

„Există o motivaţie în plus pentru noi, dar ţinem cont şi de faptul că Steaua mai are şi alte două competiţii. E un avantaj pentru Steaua pentru că se joacă în Ghencea. Şi ei vor trata foarte serios partida, dar avem de partea noastră ambiţia noului antrenor. Mi-aş fi dorit totuşi ca această partidă să se fi jucat în primăvară”, a spus Narcis Răducan.

Celelalte partide din sferturi: Viitorul – Astra, Dinamo – Pandurii şi Petrolul – FC Vaslui. 

Citit 1418 ori Ultima modificare Luni, 11 Noiembrie 2013 16:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.