Pariurile zilei: Să vină banii!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Grecia – România sub 2,5 goluri (cotă 1,45)

 

Nu trebuie să fi mare expert ca să observi că cel puţin manşa tur a barajului pentru CM 2014 dintre Grecia şi România se anunţă cu puţine goluri. Antrenorii celor două echipe, unii jucători convocaţi, statistica, toate susţin acelaşi lucru. Nu e o cotă prea grozavă, dar e de jucat. Un singur meci din ultimele 12 partide ale Greciei a depăşit limita de două goluri, iar atunci elenii au jucat în deplasare cu Bosnia (echipă de peste 2,5). Grecia n-a trecut de limita pariului nostru nici măcar cu Liechtenstein acasă, atunci când avea nevoie de un succes cu goluri multe pentru a se califica direct. 

 

Israel U21 – Norvegia U21 1 (cotă 2,00)

 

Meciul din calificările de la Under 21 poate fi considerat chiar pontul zilei, la ce cotă generoasă a fost acordată pentru un succes al Israelului. Norvegia a început jalnic campania de calificare, cu o singură victorie, 2-1 cu ultima clasată, Macedonia, din patru partide. Printre cele patru jocuri, Norvegia a pierdut pe teren propriu chiar cu Israel, scor 1-3, plus o înfrângere cu Azerbaidjan, la acelaşi scor. De partea cealaltă, Israelul a dovedit forţă ofensivă la ultimul meci de pe teren propriu, scor 7-2, cu Azerbaidjan. 

 

Afan Lido – TNS H2 (cotă 1,65)

 

Scoatem în evidenţă un meci foarte dezechilibrat din campionatul Ţării Galilor. TNS, cea mai titrată echipă şi liderul la zi, joacă în deplasare la ultima clasată, Afan Lido. Oaspeţii se află într-o formă grozavă, au zdrobit tot ce le-a ieşit în cale în ultimele patru partide. Ultimul duel dintre cele două formaţii s-a disputat în urmă cu o lună, când TNS s-a impus lejer, scor 3-0.

Citit 2371 ori Ultima modificare Joi, 14 Noiembrie 2013 16:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.