Pariurile zilei: Ponturi din ligile inferioare

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Usti nad Labem – Zlin 1 (cotă 1,75)

 

Una dintre principalele favorite la promovarea din liga secundă a Cehiei, Usti nad Labem, are un meci pe care trebuie să-l câştige pentru a urca din nou pe unul din cele două locuri ce duc în prima ligă. Adversarul pare mai mult decât accesibil, dacă ţinem cont că are un singur punct scos în deplasare, pe terenul ultimei clasate, din cele şapte partide disputate pe teren străin. Ba mai mult, Zlin se află într-o serie neagră de şase înfrângeri consecutive în campionat.

 

Notts County – Wolves 2 (cotă 1,75)

 

După retrogradarea surprinzătoare în liga a treia, cei de la Wolves s-au mobilizat pentru a reveni din nou în prim-planul fotbalului britanic. Oaspeţii, aflaţi pe locul secund în campionat, au nevoie de victorie pentru a se distanţa faţă de următoarele locuri, mai ales că au în faţă un adversar accesibil, ultima clasată Notts County. Gazdele au acumulat doar zece puncte în 15 partide, un bilanţ dezastruos cu care se îndreaptă cu paşi repezi spre liga a patra, acolo unde a evoluat acum nu foarte mult timp.

 

Albinoleffe – Como sub 2,5 (cotă 1,60)

 

În liga a treia din Italia, cei de la Como sunt foarte buni de pariat la sub 2,5 goluri. Opt din cele nouă partide de campionat au fost încadrate în limita impusă de pariu, iar la ultimele sale cinci jocuri s-a marcat cel mult un gol.

Citit 2354 ori Ultima modificare Vineri, 15 Noiembrie 2013 16:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.