Meci de verificare / Gavrilă, hattrick în amicalul Oţelului cu Dunărea

Meci de verificare / Gavrilă, hattrick în amicalul Oţelului cu Dunărea
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Roş-alb-albaştrii s-au impus cu 3-1 în jocul cu echipa gălăţeană de ligă secundă


Oţelul a câştigat cu scorul de 3-1 (1-0) partida amicală susţinută sâmbătă în compania concitadinei din liga a doua, FCM Dunărea. Remarcatul meciului disputat pe stadionul „Dunărea” a fost mijlocaşul Bogdan Gavrilă, care a înscris toate cele trei goluri ale Oţelului, în minutele 15, 54 şi 56. „Bogdan a fost foarte bun, incisiv în faţa porţii, a fost activ şi mi-a plăcut”, l-a lăudat antrenorul Ewald Lienen.

Tehnicianul german a folosit în acest meci jucători care au evoluat puţin sau deloc în ultima perioadă. Totodată, a testat şi potenţialul câtorva puşti de la echipa secundă, Miron (mijlocaş şi fundaş central) şi Eduard Dumitru (mijlocaş de bandă şi atacant), acesta din urmă fiind gogheterul echipei de juniori A. „Avem mulţi jucători tineri şi am vrut să-i vedem. Unii nu au jucat prea mult în ultimele săptămâni şi este important pentru ei să aibă jocuri în picioare. Nu sunt pe deplin mulţumit”, a declarat Lienen.

Oţelul a evoluat în următoarea componenţă: Simaitis (41 Boşneag) – Marus, Sîrghi, Sipovic (Moglan 50), Murgoci – Adăscăliţei (62 Antunes), Filip  (67 Miron) – Gavrilă (62 Zaharia), Sevillano, Iorga (67 Tudorie) – Astafei  (78 Dumitru).

Pentru Oţelul, următorul meci oficial este programat vineri, pe teren propriu, cu FC Vaslui (ora 21.00), în etapa a 15-a din Liga I.

Suspans prelungit la FCM Dunărea

Ultima clasată din seria I a ligii secunde, FCM Dunărea, a fost la acest meci tot cu Ion Balaur antrenor principal, o hotărâre finală dacă va fi sau nu schimbată conducerea tehnică fiind amânată pentru primele zile ale acestei săptămâni. Golul divizionarei secunde a fost marcat de către juniorul Valentin Ion, în minutul 80. FCM Dunărea a început partida în următoarea formulă: Costea – L. Radu, Hristian, Şomodean, Manea, Sorin Cucu – Stelian Cucu – Istrate, Sfrijan, Gohoreanu – Neagu. Au mai jucat Olaru, V. Florea, Bâtfoi, Cenk, Moroşanu, V. Ion, Ghiocel, Comşa şi S. Drăgan. Nu a evoluat deloc Asanache, accidentat.

Altfel, la antrenamentele celor de la FCM Dunărea participă doi noi jucători, atacantul Marius Matei şi fundaşul Alexandru Forminte. Matei, fotbalist gălăţean care a jucat în prima ligă pentru Oţelul în sezonul 2009-2010 şi apoi la FC Botoşani, FC Olt şi Farul, a început acest sezon la Gloria Buzău şi va putea legitimat doar în perioada de transferări de la iarnă. Forminte (31 de ani) a fost jucător de bază la Ceahlăul până în 2012, sezonul trecut a avut doar două apariţii în formaţia nemţeană şi este liber de contract. Însă, şansele sale de a prinde un contract cu FCM Dunărea sunt reduse drastic de multele kilograme pe care le are în plus.

Citit 1665 ori Ultima modificare Duminică, 17 Noiembrie 2013 16:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.