Suporterii Oţelului se mobilizează pentru meciul cu FC Vaslui / „Vino la stadion!”

Suporterii Oţelului se mobilizează pentru meciul cu FC Vaslui / „Vino la stadion!”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fanii Oţelului se mobilizează pentru meciul cu FC Vaslui, primul de pe teren propriu cu Ewald Lienen ca antrenor. Suporterii se vor strânge încă de la ora 19.00, în parcul din Ţiglina, de lângă „VIP”, urmând a pleca împreună către stadion.

„Echipa noastră de suflet, a gălăţenilor de pretutindeni, traversează o perioadă dificilă de rezultate, iar noi avem datoria să fim pe stadion alături de Oţelul, acum când are cea mai mare nevoie. De multe ori am făcut apel pentru suporterii gălăţeni să vină în Peluză, de această dată facem apel să vină la stadion! Oţelul are nevoie de fiecare fan în parte. Ne place să ne mândrim cu echipa atunci când are rezultate, îi numim pe jucători ca fiind ai noştri, dar abia acum, în momentele critice, putem dovedi ataşamentul.

Pentru o mai bună organizare a suporterilor, pentru a retrăi aşa cum se cuvine bucuria unui meci de fotbal al favoriţilor, propunem să ne strângem vineri, de la ora 19.00, în Parcul VIP din Ţiglina. Vom merge civilizat către stadion, vom cânta şi ne vom striga ataşamentul faţă de culorile roş-alb-albastre. Aşa poate ni se vor mai alătura pe parcurs şi alţi gălăţeni. Vino la stadion! Vino la Oţelul – FC Vaslui, vineri, ora 21.00, cu plecarea din Ţiglina de la ora 19.00. O zi de meci e o zi de sărbătoare”, se arată în comunicatul emis de grupul Steel Boys.

Oţelul va juca vineri, de la ora 21.00, cu FC Vaslui, fiind într-o situaţie dificilă în clasament, cu 14 puncte după tot atâtea etape.

Citit 2541 ori Ultima modificare Marți, 19 Noiembrie 2013 12:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.