Pariurile zilei: De făcut bani

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

AS Roma – Cagliari 1 (cotă 1,45)

Nu sunt foarte multe meciuri prea bune de pariat azi la cote decente, dar totuşi am scos deoparte câteva ce par tentante. Mai întâi, liderul din Italia, AS Roma, n-are voie să mai facă paşi greşiţi după egalul cu Sassuolo. Gazdele au doar două remize în 12 partide şi alte zece victorii. De partea cealaltă, Cagliari e abia pe 13, iar din deplasări a scos doar două puncte din şase partide.

 

FK Krasnodar – Terek 1 (cotă 1,75)

Gazdele au şanse să prindă un loc de cupă europeană, iar pentru a reuşi să atingă acest obiectiv, au nevoie să câştige partidele de acasă, în special cele cu ultimele clasate. FK Krasnodar se află într-o formă bună, în timp ce Terek a strâns doar două puncte în opt deplasări. Oaspeţii sunt penultimii în clasament, cu nouă puncte din 16 partide.

 

Malaga – Athletic Bilbao X2 (cotă 1,50)

În acest sezon Athletic Bilbao e o echipă serioasă, care se bate chiar pentru locul patru, care duce în Liga Campionilor. Malaga are mari probleme financiare şi a pierdut foarte mulţi jucători importanţi din sezonul trecut. Acest lucru s-a văzut în startul sezonului, Malaga fiind abia pe 14. Pe terenul din Malaga s-au impus în acest sezon echipe precum Celta Vigo (5-0) şi Osasuna (1-0), care se luptă pentru evitarea retrogradării. Cu un lot net superior şi şansa de a prinde un loc în UCL, Bilbao are nevoie să aducă puncte din această deplasare.

Citit 2854 ori Ultima modificare Duminică, 24 Noiembrie 2013 15:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.