Pariurile zilei: Să vină câştigul!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bradford – Notts County 1 (cotă 1,65)

Deşi e seară de Champions League, începem cu un meci din Anglia, al treilea eşalon. Gazdele luptă pentru promovarea în liga secundă, iar pentru a reuşi au nevoie să nu facă paşi greşiţi pe teren propriu, mai ales acum când întâlnesc ultima clasată. Notts County e ultima în clasament, cu zece puncte din 17 partide. În ceea ce priveşte meciurile din deplasare, Notts County a scos un singur punct din nouă partide.

Steaua – Schalke peste 2,5 goluri (cotă 1,90)

La meciurile jucate de Schalke se depăşeşte aproape la fiecare dintre ele limita de două goluri, iar la partida cu Steaua nemţii vin să câştige. De altfel, Steaua, cu doar două puncte în clasament, n-are ce să apere, aşa că şi bucureştenii se vor deschide. De asemenea, avem şi rezultatul meciului tur de partea noastră, atunci când nemţii s-au impus cu 3-0, deşi la pauză a fost doar 0-0.

Dortmund – Napoli peste 2,5 goluri (cotă 1,55)

Borussia Dortmund îşi joacă tot sezonul într-un singur meci, dar nici Napoli nu e departe. Un meci de care pe care între două echipe bazate pe ofensivă ne duce cu gândul la o partidă cu cel puţin trei goluri înscrise. În meciul tur Napoli s-a impus cu 2-1, adică un exemplu elocvent că cele două echipe se pretează la astfel de pariu.

Citit 2571 ori Ultima modificare Luni, 25 Noiembrie 2013 17:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.