Pariurile zilei: Ponturi mixte

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Cardiff – Manchester Utd 2 (cotă 1,65)

 

Manchester Utd e o echipă mare, n-are voie să mai comită paşi greşiţi, mai ales după ce s-a apropiat puţin de plutonul fruntaş odată cu succesul în faţa liderului Arsenal, de etapa trecută. Manchester Utd a câştigat până acum meciurile din deplasare cu echipele mai slab cotate, a cedat doar în derbiuri, iar de partea cealaltă, Cardiff e o nou-promovată care se mulţumeşte şi cu evitarea retrogradării în acest sezon.

 

Polokwane – Pretoria sub 2,5 goluri (cotă 1,50)

 

În Africa de Sud se întâlnesc două echipe care se bat pentru evitarea retrogradării. Nu ne interesează cine câştigă acest joc, ci ne interesează numărul de goluri. Mai precis, să se marcheze mai puţin de trei goluri în meci, aşa cum a fost în şapte din cele opt partide disputate de oaspeţi. În plus, Pretoria are în meciurile din deplasare doar meciuri cu cel mult un gol înscris pe toată durata sa.

 

FC Augsburg – Hoffenheim peste 2,5 goluri (cotă 1,70)

 

Hoffenheim şi Augsburg sunt echipele care au cele mai multe meciuri din Bundesliga cu minimum trei goluri marcate în meci. “Hoffe” a în toate cele 12 jocuri limita de 2,5, în timp ce la meciurile lui Augsburg s-a întâmplat în zece din 12 partide. Ba mai mult, când Augsburg a jucat acasă, mereu a fost meci cu peste 2,5 goluri.

Citit 3524 ori Ultima modificare Vineri, 22 Noiembrie 2013 15:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.