Pariurile zilei: Să intrăm cu bine în weekend

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Wolfsburg – Hamburg peste 2,5 goluri (cotă 1,65)

 

De când Bert Van Marwijk, fostul selecţioner al Olandei, a preluat cârma echipei din Hamburg, oaspeţii de azi au făcut numai meciuri cu peste 2,5 goluri în deplasare. În ultimele cinci deplasări ale celor de la Hamburg de fiecare dată s-au marcat măcar trei goluri, iar de patru ori au fost chiar mai mult de trei reuşite. Nici Wolfsburg nu se dă înlături de la partide cu cel puţin trei goluri. De fiecare dată când a întâlnit un adversar axat pe ofensivă, aşa cum e şi Hamburg, Wolfsburg a făcut meciuri cu peste 2,5 goluri.

 

Villarreal – Malaga 1 (cotă 1,55)

 

Deşi e o nou-promovată, Villarreal a început foarte bine sezonul şi ocupă locul patru în Spania, ultimul care duce în Liga Campionilor. Gazdele au de jucat împotriva celor de la Malaga, o echipă afectată de problemele financiare. Villarreal s-a încurcat acasă doar cu Getafe, când a jucat aproape tot meciul cu un om mai puţin, şi a făcut două remize cu Atletico Madrid şi Real, două echipe din altă galaxie faţă de cele de la locul patru în jos. De cealaltă parte, Malaga n-a reuşit niciun succes „afară”, ci doar a mai ciugulit câte un punct pe terenul unor echipe nu foarte bine cotate.

 

Poli Timişoara – Astra 2 (cotă 1,85)

 

Astra se află în lupta pentru titlu şi dacă vrea să aibă vreo şansă n-are voie să mai irosească puncte cu echipele ce se bat la retrogradare. Poli Timişoara are un lot slab, iar în cazul în care norocul nu mai ţine cu gazdele, aşa cum a fost la meciul timişorenilor cu Oţelul, atunci Astra n-ar trebui să aibă prea mari probleme.

Citit 2780 ori Ultima modificare Joi, 28 Noiembrie 2013 15:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.