Oţelul, în finala fără trofeu, cu Poli Iaşi

Oţelul, în finala fără trofeu, cu Poli Iaşi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Tehnicianul formaţiei gălăţene, Petre Grigoraş, susţine că partida cu ieşenii este ca un ultim act * Este drept, dacă nu vor câştiga, roş-alb-albaştrii se vor gândi foarte serios la noroiul ligii secunde * Duelul suferinţei moldave se va juca duminică, 12 aprilie, de la ora 17.00 *

Ar mai fi ajuns Oţelul în această situaţie jenantă dacă roş-alb-albaştrii s-ar fi urcat cu ambele picioare pe grumazul costeliv al Gloriei Buzău? S-ar mai fi plâns de retrogradare oficialii clubului gălăţean dacă cei paisprezece jucători trimişi de Petre Grigoraş pe teren şi-ar fi făcut datoria, cu sau fără banii pe care îi aveau de primit? Ei bine, nu!

Acel eşec greu de explicat şi acum, la aproape o lună de la întâmplare, a condus la un carusel al groazei. Dacă până mai ieri impunea mai mult decât respect, poate chiar teamă după rezultatele din tur (aici au pierdut Rapidul şi Steaua, iar CFR Cluj şi FC Timişoara abia au smuls câte o remiză!), Oţelul este luat acum la preţ de matineu.

„Este clar, se poate mânca o pâine la Galaţi”, şi-au dat cu părerea cei de la Poli Iaşi, care vin la malul Dunării pentru toate cele trei puncte.

Para, Jelev şi Sălă - cu semnul întrebării

Infirmeria rămâne în continuare o piedică în calea alcătuirii unui prim „unsprezece” cu care Grigoraş să uite de durerile de cap. Tehnicianul „oţelarilor” nu găseşte analgezicul de vreme ce Paraschiv, Jelev şi Sălăgeanu au făcut doar câte un antrenament-două în această săptămână.

„Sper ca ei să reintre, pentru că ne aşteaptă un meci foarte greu. Sălăgeanu, care n-a mai jucat de mult, ar fi bun şi numai o repriză”, afirmă Petre Grigoraş, dar nici situaţia cvasi-debutantului Gârleanu nu este roz, el resimţind dureri musculare după ce a prins pe teren jocurile cu Craiova şi Vaslui.

În schimb, Viglianti este departe de a fi apt, genunchiul său părând să-l ţină mai multă vreme pe dreapta. Despre Tănasă se poate spune doar că se pregăteşte normal, dar mai are mult de recuperat.

„Nu vom retrograda!”

„Este ca o finală a campionatului acest joc cu Poli Iaşi, trebuie neapărat să-l câştigăm pentru a mai respira puţin. Chiar dacă am ajuns aici, nu cred că suntem disperaţi, mai avem şapte puncte până la primul loc retrogradabil. Totuşi, eu sunt convins că Oţelul nu va retrograda”, a declarat ieri Grigoraş, care nu pare interesat de faptul că ieşenii vor juca pe o super-primă, 3.000 de euro.

„Pe atâţia bani vor juca? Bravo lor! Îmi doresc foarte mult ca noi să luăm prima aceea mai mică, stabilită prin regulament. Nu mă interesează ce face Poli, eu ştiu că trebuie să câştigăm duminică”, a mai spus Grigoraş.

Avancronica partidei OŢELUL GALAŢI – POLITEHNICA IAŞI (etapa 24 a Ligii I)

Meciul va avea loc duminică, de la ora 17.00 pe Stadionul „Oţelul”;

Bilete: tribuna I – 10 lei, tribuna a II-a şi peluze – 7 lei, Tribuna Zero – 50 lei, Tribuna Oficială – 100 lei;

Echipele probabile:

OŢELUL: Kolev – Sârghi, Costin, Jelev, Sălăgeanu – Gârleanu, Giurgiu, Bourceanu, Paraschiv – Elek, Pena. Antrenor: Petre Grigoraş;

POLITEHNICA: Pleşca – Buta, Onuţ, Straton, Todescato – Viveiros, Milea, Montiel, Miclea – Cristea, Bâlbă. Antrenor: Cristiano Bergodi.

Explicaţie foto: Paraschiv şi compania vor juca un soi de finală cu Poli Iaşi. Finala „spânzuraţilor”!

Citit 1424 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.