În acest weekend, la Galaţi: Diana Mocanu şi Răzvan Florea, în concursul de la Viva

În acest weekend, la Galaţi: Diana Mocanu şi Răzvan Florea, în concursul de la Viva
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Secţia de înot de la Viva Sport Club va fi gazda unei competiţii de amploare, în acest weekend, care se va desfăşura în piscina semiolimpică (25 de metri) proprie. Este vorba de Cupa de Iarnă, competiţie naţională pentru copii şi juniori care va ajunge astfel la a treia ediţie şi care este structurată pe două secţiuni. Astăzi, între orele 9.00 şi 16.00, va avea loc un concurs intrajudeţean, la care vor participa doar copii din Galaţi, de la cei foarte mici, de numai trei ani, până la cei de 14 ani, organizatorii anunţând că toţi concurenţii vor primi premii surpriză. Apoi, astăzi de la ora 16.00 şi duminică, de la ora 10.00, se vor derula întrecerile din secţiunea naţională, unde şi-au anunţat prezenţa 173 de sportivi de la 13 cluburi din ţară şi la care câştigătorii vor primi premii semnificative, constând fie în echipament sportiv, fie în bani.

La competiţie vor fi prezenţi şi foştii medaliaţi olimpici Diana Mocanu şi Răzvan Florea, care vin la Galaţi din postura de antrenori.

Conform tradiţiei competiţiilor organizate de Viva Sport Club, totul se va încheia cu cea mai îndrăgită probă, Ştafeta Generaţiilor, unde vor concura perechi „părinte – copil”.

Apoi, la sfârşitul săptămânii viitoare, înotătorii clubului gălăţean menţionat vor pleca la Piatra Neamţ, la ultima competiţie a anului. Se va profita de această deplasare într-o zonă montană, deplasarea fiind prelungită pentru a se organiza acolo tradiţionala premiere de final de an a sportivilor cu cele mai bune rezultate, aceştia urmând să fie recompensaţi cu vouchere şi cadouri. Pentru o petrecere reuşită a copiilor şi distracţie pe pârtie, s-au închiriat două pensiuni.

Citit 1248 ori Ultima modificare Vineri, 13 Decembrie 2013 16:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.