FC Botoşani - FCM Dunărea Galaţi 0-0, în Liga a II-a de fotbal

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

"Cunoşteam destul de bine echipa botoşeneană - o grupare bine organizată, cu forţă ofensivă. Dovadă stau doar două dintre rezultatele înregistrate de aceştia: 5-0 cu Buftea şi 5-2 cu Dinamo II. O echipă cu 36 de goluri marcate - cea mai eficace formaţie din seria noastră. În aceste condiţii gândul nostru s-a concentrat mai mult  pe compartimentul defensiv. Desigur, că ne-am deplasat în nordul Moldovei cu gândul la victorie, dar o dată cu scurgerea timpului ne-am   dat seama că cheia acestui meci - pentru noi -  este să ne apărăm cu exactitate. Acţiunile lor ofensive ne-au obligat la acest lucru" -  aceasta este declaraţia antrenorului Stelian Bordeianu, cel care se află la al doilea meci oficial de la revenirea la cârma echipei dunărene.

Este un punct de moral pentru tinerii noştri jucători. Acest punct, la care se adaugă cele trei din neprogramarea Progresului  Bucureşti (echipă care a fost retrogradată), face ca dunărenii să acumuleze 30 de puncte, zestre care îi plasează pe locul 5 în clasamentul Seriei I.

Echipa aliniată de  FCM Dunărea: Mindileac - Dima, Emil Cristian, Velescu, Cristea - V. Munteanu, Cioinac, Cucu, Mario Silva - A. Popescu, Enache. Au mai jucat Bica, Rossano şi Marin. 

În etapa viitoare, Dunărea va evolua pe teren propriu cu FCM Bacău.

Citit 845 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.