Grigoraş, mânios pe bulgarii Jelev şi Kolev!

Grigoraş, mânios pe bulgarii Jelev şi Kolev!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Portarul Oţelului şi fundaşul care, duminică, a fost pentru prima dată căpitan al formaţiei roş-alb-albastre nu vor juca sâmbătă, în Ajunul Paştelui, ei fiind suspendaţi pentru „galbenele” încasate – se crede – premeditat * „Nu-i nimic, vor rămâne în Galaţi pentru antrenamente. Nu vor pupa Bulgaria!”, a declarat tehnicianul Petre Grigoraş *

Ca fotbalist la Oţelul, dacă prinzi o deplasare la Bistriţa, în Sâmbăta Mare, poţi să-ţi iei adio de la slujba de Înviere. Asta în cazul în care ţi-ai programat cu adevărat să cânţi în biserică „Hristos a înviat!”.

Drumul din inima Ardealului până la Galaţi (aproximativ 500 de kilometri), se întinde pe parcursul a opt-nouă ore, mai ales atunci când distanţa este parcursă la bordul unui autocar cu limitator de viteză. Care va să zică, „oţelarii” care vor juca pe 18 aprilie după-amiază (ora 15.00) în duelul cu Gloria Bistriţa vor primi „lumina” pe drum şi vor ciocni ouă roşii doar dacă se vor „înarma” în prealabil cu asemenea produse tradiţionale.

Altfel, le vor degusta în dimineaţa zilei de 19 aprilie, când se vor vedea înapoi, acasă.

Jelev, mai agresiv decât de obicei

Mai mulţi jucători ai echipei antrenate de Petre Grigoraş se aflau în pericol de suspendare pentru jocul din Podişul Transilvaniei, un cartonaş galben încasat în disputa cu Politehnica Iaşi însemnând scoaterea lor din echipă pentru această deplasare.

În minutul 65 al meciului de duminică, fundaşul bulgar Jivko Jelev şi-a faultat un adversar, confirmând atitudinea sa mult mai agresivă decât în partidele precedente. Era în premieră căpitan de echipă şi trebuia să dea „tonul la cântec” pentru o victorie care să scoată echipa gălăţeană la liman. Aşadar, cartonaşul galben obţinut atunci era uşor de intuit – e drept, avea în faţă adversari care nu puteau fi potoliţi cu una, cu două.

„Gata, Jelev nu joacă săptămâna viitoare! Uf…”, le-a transmis de pe bancă Grigoraş secunzilor săi.     

„Le vopsesc eu ouă!”

Cu două minute înainte de finalul contrelor cu Poli, conaţionalul lui Jelev, Stoian Kolev, a văzut la rândul său „galbenul” pentru o tragere de timp exagerată. „Nu se poate aşa ceva!”, i-a strigat antrenorul de pe margine, şutând şi o minge înspre el, în timp ce-i arăta şi obrazul.

„Domnii din Bulgaria nu vor fi la Bistriţa, ambii sunt suspendaţi. Dar nu-i nimic, se vor antrena în Galaţi, nu vor pleca acasă! Vor face Învierea la noi, să vadă cum este şi în România de Paşte. Sunt de aceeaşi religie cu noi, au început să înţeleagă şi româneşte, deci pot merge şi aici la biserică. Le vopsesc eu ouă, le fac şi cozonac dacă vor”, a reacţionat după meci Petre Grigoraş, care-i bănuieşte pe vecinii noştri de la sud de Dunăre că ar fi vrut să sărbătorească în ţara lor evenimentul de la finele săptămânii.

„Христос е възкръснал!”, adică “Hristos a înviat!” în bulgăreşte...

Explicaţie foto: Petre Grigoraş este foarte supărat că nu se va putea baza pe cei doi jucători bulgari din lot în meciul cu Gloria Bistriţa

Citit 1587 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.