Stop joc! Nămeţii au blocat competiţiile sportive
Foto: Alexandra Graur şi antrenorul Paralikas, în timpul întoarcerii de la Oradea

Stop joc! Nămeţii au blocat competiţiile sportive
Alexandra Graur şi antrenorul Paralikas, în timpul întoarcerii de la Oradea
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Baschetbalistele de la Olimpia Braşov nu mai vin la Galaţi pentru meciul cu Phoenix, iar voleibaliştii de la Arcada şi-au amânat deplasarea la Dej


Ninsoarea abundentă şi viscolul au oprit aproape toate competiţiile programate la mijlocul acestei săptămâni, evitându-se aventurarea în deplasări riscante, iar prognozele meteo pun sub semnul întrebării şi disputarea evenimentelor sportive din weekend.

Astfel, partida din etapa a treia a returului Ligii Naţionale de baschet feminin care ar fi trebuit să se dispute astăzi, la Galaţi, între Phoenix şi Olimpia Braşov, a fost amânată, urmând să fie reprogramată ulterior. Mai mult, Alex Stanciu, managerul echipei gălăţene, estimează că şi etapa programată la sfârşitul săptămânii va fi amânată. „Este avertizare cod portocaliu, la ce vreme se anunţă pentru zilele următoare nici nu vreau să aud de deplasare în condiţii riscante la Sfântu Gheorghe pentru jocul de sâmbătă. Ne ajunge cât am tras pe drumul de întoarcere de la Oradea”, a spus oficialul de Phoenix.

17 ore pe drum

Echipa gălăţeană a evoluat sâmbătă, în deplasare, cu Universitatea Oradea, unde a făcut cel mai slab meci din acest campionat şi a pierdut la o diferenţă de scor de 28 de puncte. A urmat un chinuitor drum de întoarcere la Galaţi care a durat 17 ore, dar se putea mult mai rău dacă nu se pleca imediat după meci spre casă. „Am fost foarte inspiraţi când am renunţat să luăm masa acolo, la restaurant. Altfel ne-am fi oprit la Tişiţa pentru mult timp, la două ore după ce am trecut noi pe acolo s-a închis drumul. La un moment dat ningea şi viscolea de nu se mai vedea nimic în faţă, dar n-am oprit decât pentru popasuri foarte scurte, altfel ne-am fi blocat ca multe dintre maşinile pe lângă care am trecut”, a povestit Alex Stanciu.

Deplasare anulată pentru Arcada

La fel stau lucrurile şi în campionatul primei divizii de volei masculin, unde s-au amânat meciurile etapei a patra din retur ce erau programate mâine. Echipa gălăţeană Arcada ar fi avut de făcut o deplasare foarte lungă, tocmai la Dej, acest meci urmând să fie reprogramat cel mai probabil pentru 4 februarie. Astfel, următorul joc al celor de la Arcada ar trebui să fie sâmbătă, pe teren propriu, cu Phoenix Şimleul Silvaniei, dar rămâne de văzut dacă echipa oaspete va putea face deplasarea.

Citit 755 ori Ultima modificare Marți, 28 Ianuarie 2014 15:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.