Pariurile zilei: Păcălim casele de pariuri

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Sahtior – Zenit sub 2,5 goluri (cotă 2,00)

 

Am găsit un meci excelent de păcălit casele de pariuri, cu o cotă de 2,00, foarte mare având în vedere datele de la care începe acest joc. Este vorba de duelul dintre Şahtior şi Zenit, chiar dacă-i doar un amical. De punctat faptul că cele două echipe au mai jucat două partide de verificare şi vara trecută, când fiecare dintre ele a obţinut câte o victorie la acelaşi scor, 1-0. Mai mult, Şahtior a disputat nu mai puţin de şase partide amicale în 2014, iar cinci dintre ele au fost cu mai puţin de 2,5 goluri. În plus, ultimele două partide oficiale au fost tot în acelaşi interval. Astfel, pariem pe mai puţin de trei goluri înscrise în acest meci, chiar dacă e vorba de un duel între două echipe tari. 

 

Al Nahda – Al Ettifaq peste 2,5 goluri (cotă 1,62)

 

Un meci din prima ligă din Arabia Saudită ne-a atras atenţia pentru un pariu de peste 2,5 goluri. Al Nahda are 13 din 19 jocuri încadrate în intervalul de cel puţin trei goluri marcate în meci. De partea cealaltă, Al Ettifaq e specialistă în astfel de partide în jocurile de pe teren străin, având şase din nouă cu peste 2,5.

 

PAOK Salonic – Apollon Smyrnis interval 2-4 goluri (cotă 1,53)

 

E un meci din prima manşă a sferturilor Cupei Greciei, iar PAOK Salonic porneşte drept favorită certă. Pentru a juca o cotă mai mare decât cea oferită pentru un succes al gazdelor, încercăm să facem un pariu logic. E foarte puţin probabil ca în meci să fie depăşită limita de patru goluri înscrise, iar pe de altă parte, PAOK va forţa un succes convingător pentru a avea un retur liniştit. Astfel, mizăm pe interval de 2-4 goluri, la o cotă de 1,53.

Citit 3221 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Ianuarie 2014 14:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.