Pariurile zilei: Miză pe echipe în formă bună

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Tottenham – Manchester City peste 2,5 (cotă 1,55)

 

Manchester City e una dintre cele mai spectaculoase echipe din această perioadă, aşa că un derbi cu Tottenham nu poate reprezenta decât o oportunitate pentru pariori să mizeze pe goluri multe. În tur, Manchester City s-a impus categoric, scor 6-0, ceea ce ne dovedeşte că se înscriu multe goluri în confruntările dintre cele două echipe.

 

Stuttgart – Bayern 2 pauză/ 2 final (cotă 1,60)

 

Una dintre cele mai bune echipe din lume, Bayern Munchen, are o misiune relativ facilă pe terenul celor de la Stuttgart. Gazdele n-au reuşit să câştige acasă decât meciuri cu echipe de genul Nurnberg, Bremen sau Mainz, aşa că n-au prea mari pretenţii de la o dispută cu liderul autoritar al campionatului. Bayern a ajuns într-o formă de excepţie şi are toate şansele să câştige meciul încă de la pauză.

 

Penafiel – Trofense 1 (cotă 1,75)

 

Penafiel (locul doi) e cea mai în formă echipă din liga a doua portugheză şi are şansa să ajungă chiar lider dacă o ţine tot aşa. Meciul cu Trofense îi este la îndemână să-l câştige, având în vedere că oaspeţii sunt pe 20 în clasament, iar în deplasare au pierdut nouă din 13 partide. Ba mai mult, Trofense are o medie de peste două goluri încasate în jocurile de pe teren străin.

Citit 2218 ori Ultima modificare Marți, 28 Ianuarie 2014 15:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.