Revine Paraschiv cu Bistriţa

Revine Paraschiv cu Bistriţa
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Roş-alb-albaştrii lui Petre Grigoraş au plecat joi spre locul în care vor juca sâmbătă * Printre pasagerii autocarului clubului Oţelul se află şi golgeterul Gabriel Paraschiv *

Căpitanul „oţelarilor” pare să fi scăpat de problemele care l-au ţinut în trening la meciurile cu FC Vaslui şi Poli Iaşi. S-a antrenat mai bine în ultimele zile şi ieri a urcat în autocarul care-i duce pe gălăţeni la Bistriţa, adică la mai bine de 500 de kilometri de casă. „Dacă va rezista şi la antrenamentul de vineri (n.r. - azi), va intra din primul minut pe teren”, a explicat tehnicianul formaţiei care aseară a înnoptat la Piatra-Neamţ.

Un alt jucător care şi-a făcut bagajele pentru această colosală deplasare este fundaşul dreapta Marian Cârjă, suspendat runda precedentă.

În schimb, aşa cum se ştie, au rămas pe dinafară bulgarii Stoian Kolev şi Jivko Jelev, care au încasat cartonaşe în duelul cu ieşenii. „I-am iertat pe vecinii noştri de la sud de Dunăre”, a spus Grigoraş ieri, într-o conferinţă de presă, menţionând că s-a calmat după ce a discutat cu ei.

„Kolev, care a fost avertizat pe final, când a tras de timp, mi-a spus un lucru de m-a lăsat cu gura căscată. Mi-a zis că şi-ar fi dorit să facă acelaşi lucru şi cu FC Timişoara, când am primit gol în prelungiri, şi că astfel am fi avut acum două puncte în plus. Cum să te superi pe asemenea jucători?”, a adăugat antrenorul Oţelului.

Meciul de sâmbătă, de la Bistriţa, va fi ratat şi de mijlocaşul dreapta Cosmin Gârleanu, accidentat la un genunchi.

În imagine - Gabi Paraschiv, piesă determinantă în jocul Oţelului

Citit 979 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.