Cuplaj încheiat dezamăgitor: Arcada şi Phoenix au pierdut

Cuplaj încheiat dezamăgitor: Arcada şi Phoenix au pierdut
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În Sala Sporturilor „Dunărea”, miercuri seară, a  avut loc un cuplaj în care au evoluat echipele gălăţene de primă ligă Arcada – volei masculin şi Phoenix – baschet feminin.

Arcada a întâlnit echipa de pe locul secund în Divizia A1, Volei Municipal Zalău, în faţa căreia a cedat cu 0-3 (6-25, 18-25, 15-25), într-un meci din cadrul etapei a 18-a. După acest rezultat, echipa gălăţeană se află pe locul opt în clasament.

În Liga Naţională de baschet feminin, Phoenix a jucat cu Olimpia Braşov, într-un derbi de clasament, pentru locurile 7-8, meciul încheindu-se cu victoria braşovencelor, scor 65-72. Phoenix a dominat prima parte a meciului, având în sfertul doi un avans de 10 puncte, pe care Olimpia l-a recuperat repede, până la pauza mare. Din acel moment a fost o dispută foarte echilibrată, decisă în ultimul minut, în care s-a intrat la egalitate (scor 63-63).

În urma acestui rezultat, Phoenix rămâne pe locul 8, ultimul calificant în play-off, cu un singur punct avans faţă de următoarea clasată, Danzio Timişoara.

Citit 1004 ori Ultima modificare Joi, 13 Februarie 2014 11:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.