Tăticul Giurgiu şi-a văzut juniorul doar pe internet. Fericitul eveniment l-a prins în cantonament

Tăticul Giurgiu şi-a văzut juniorul doar pe internet. Fericitul eveniment l-a prins în cantonament
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Familia Oţelului s-a mărit de o săptămână cu al doilea băieţel al deţinătorului banderolei de căpitan * Fericitul eveniment l-a prins departe de familie, în cantonament în Spania


Pentru căpitanul formaţiei gălăţene de Liga I, stagiul de pregătire din Spania pare interminabil, nici un alt cantonament din carieră nu i s-a părut atât de lung. Pe 4 februarie, Lavinia Giurgiu, soţia lui, l-a adus pe lume pe Alex Daniel, un frăţior de 52 centimetri pentru Marc Andrei, ajuns „juniorul cel mare” al familiei la cei doi ani şi jumătate ai săi. Fericitul eveniment l-a prins pe Gabriel Giurgiu departe de cei dragi, fiind plecat cu echipa în pregătiri. „Este cel mai lung cantonament pe care-l poate trăi un fotbalist, când numeri zilele rămase până când o să poţi să-ţi ţii copilul în braţe prima dată, după ce l-ai văzut doar prin intermediul internetului. Mai e puţin, AMR-ul îl socotesc de acum în ore”, a mărturisit Gabriel Giurgiu.

Astăzi, Oţelul va susţine ultimul meci amical al cantonamentului, cu Dinamo Moscova (ora 12,00), iar mâine Gabriel va ajunge acasă să-şi îmbrăţiseze soţia şi cei doi viitori campioni. „Se vor înţelege ei care să fie cu pasa decisivă şi care cu golul”, a adăugat tăticul Giurgiu.

Dintre coechipieri, cel mai bine înţelege îl înţelege Sergiu Costin, care a păţit-o la fel. În 2008, când i s-a născut fetiţa, cel mai vechi jucător din lotul Oţelului se afla cu echipa tot în cantonament, în Cipru. Un episod similar s-a petrecut şi în ianuarie 2012, într-un cantonament tot în Spania, când cel mai nerăbdător să ajungă acasă dintre roş-alb-albaştrii de atunci era Adrian Sălăgeanu, proaspăt tătic al unui băieţel.

Marc Andrei a devenit de câteva zile băiatul cel mare al soţilor Giurgiu

Citit 1350 ori Ultima modificare Joi, 13 Februarie 2014 10:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.