Ewald Lienen, după eşecul cu Petrolul: "Diferenţa a făcut-o lipsa de personalitate a arbitrului”

Ewald Lienen, după eşecul cu Petrolul: "Diferenţa a făcut-o lipsa de personalitate a arbitrului”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Antrenorul Oţelului acuză un fault în atac nesancţionat la faza primului gol şi faptul că arbitrul Comănescu nu l-a eliminat pe Mutu


Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Ewald Lienen, a declarat, după înfrângerea din meciul cu Petrolul Ploieşti, că lipsa de personalitate a arbitrului a făcut diferenţa, tehnicianul german făcând referire la faza primului gol, unde acuză un fault în atac, care a rupt echilibrul de până atunci al partidei. De asemenea, Lienen a aspus că Adrian Mutu ar fi putut să fie eliminat, dar nu a fost sancţionat cu un prim cartonaş galben la o fază în care a făcut un henţ intenţionat, încercând să-l păcălească pe arbitru că ar fi lovit mingea cu capul.

"Greşelile arbitrilor sunt omeneşti, problema este când apare lipsa de personalitate. Cred că Mutu trebuia să primească primul cartonaş galben la un henţ evident, iar peste cinci-şase minute, când a primit galben pentru lovire, putea fi eliminat. Lipsa de personalitate a arbitrului a făcut diferenţa", a spus Lienen.

Antrenorul a apreciat că echipa sa a făcut un joc defensiv, dominând prima repriza. "Cred că în prima repriză am controlat jocul. Am reuşit un joc defensiv bun, nu le-am dat spaţii gazdelor. Am dorit să menţinem rezultatul şi să încercăm să dăm lovitura pe ultima parte. Cred că la primul gol al Petrolului a fost un fault în atac, dacă nu primeam acel gol cred că am fi reuşit un rezultat egal. Apoi, am ieşit mai mult la joc, am avut circulaţie şi un nivel destul de ridicat, dar am dat şi posibilitatea de a fi surprinşi", a menţionat Lienen.

Narcis Răducan, managerul general al Oţelului, a apreciat că ar fi fost nevoie de mai mult curaj în jocul ofensiv. „În prima repriză i-am ţinut departe de poartă noastră. A fost de ajuns o nesincronizare, poate şi un fault, ca Petrolul să marcheze. Ne-a lipsit puţin curaj în atac, sper că vom învăţă şi că vom creşte de la joc la joc. Există potenţial, încă nu ne-am arătat valoarea reală”. a declarat Răducan.

Petrolul Ploieşti a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a XXI-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Teixeira '50 şi Tamuz '88.

În următoarea etapă, Oţelul Galaţi va juca cu FC Braşov, tot în deplasare, vineri, de la ora 20.00.

Citit 2260 ori Ultima modificare Luni, 03 Martie 2014 19:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.