Premiu de excelenţă pentru fosta mare voleibalistă Ileana Berdilă

Premiu de excelenţă pentru fosta mare voleibalistă Ileana Berdilă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria municipiului Galaţi şi Clubul Sportiv „Arcada” au oferit un premiu de excelenţa în sport fostei glorii a voleiului gălăţean, Ileana Berdilă, în prezent antrenor al echipei feminine CSU Galaţi, căreia şi-a dedicat cea mai mare parte a carierei de jucătoare. A fost componentă a lotului naţional de volei feminin al României. A participat la Jocurile Olimpice de la Moscova din 1980, unde România s-a clasat pe locul opt şi a făcut parte din echipa rcare s-a clasat pe locul patru la Jocurile Mondiale Universitare din 1981, găzduite de Bucureşti. Din anul 2003 antrenează echipa de volei feminin CSU Galaţi, cu care, în 2011, a promovat în prima ligă, dar nu s-a putut bucura pe deplin de această performanţă pentru că formaţia sa nu a fost înscrisă în campionatul primei divizii.

”Este un gest de normalitate, prin care recunoaştem performanţele deosebite pe care mulţi sportivi din Galaţi le-au avut în cariera lor. Am fost şi eu sportiv şi ştiu cât de important este să ţi se recunoască meritele, să ştii că lumea nu te-a uitat şi că apreciază eforturile şi performanţele tale. Marii sportivi merită aprecierea noastră şi a comunităţii pentru care au câştigat titluri şi medalii”, a declarat primarul Marius Stan.

Campania de premiere a marilor sportivi gălăţeni va continua la toate meciurile de acasă ale voleibaliştilor de la Arcada.

Citit 1747 ori Ultima modificare Marți, 11 Martie 2014 14:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.