Brazilianul Henrique, despre motivele atmosferei tensionate de la Oţelul: „Tot ce ni s-a spus s-a dovedit a fi o minciună”

Brazilianul Henrique, despre motivele atmosferei tensionate de la Oţelul: „Tot ce ni s-a spus s-a dovedit a fi o minciună”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cu jucătorii neplătiţi de aproape patru luni, atmosfera din lotul Oţelului este tot mai tensionată. Astafei şi Sârghi şi-au depus memorii la Liga Profesionistă de Fotbal, iar alţii sunt pe punctul de face acelaşi lucru. Atacantul brazilian Henrique a declarat pentru prosport.ro că îşi va depune şi el memoriu dacă nici în această săptămână nu-şi primeşte măcar o parte din bani, acesta punctând că cea mai mare supărare a jucătorilor este că sunt minţiţi. „Conducerea ne spune la fiecare început de săptămână că până la următorul joc vom avea salariile plătite, dar nu se dovedesc a fi decât minciuni. În acest moment nu ne dorim decât să ni se spună doar adevărul. Să ni se spună în faţă că avem probleme şi să ni se dea o dată concretă a plăţii. Nu să ne ducă cu vorba de pe o zi pe alta. Noi suntem conştienţi de faptul că Narcis Răducan încearcă să ne ajute, că nu el este vinovat şi îi mulţumim pentru sprijin, însă am vrea ca patronul să ţină cont şi de noi, măcar puţin. Toţi vorbim despre asta în vestiar şi suntem extrem de supăraţi pentru că nu putem să ne facem  vreun plan de viitor”, a declarat Henrique.

 

Brazilianul a adăugat că situaţia sa este disperată, pentru că a venit să joace în România pentru a-şi întreţine familia dar se află în imposibilitatea de a face acest lucru. „Sunt aproape patru luni de când nu am mai primit vreun ban. Şi situaţia este cu atât mai complicată cu cât eu trebuie să trimit bani acasă, în Brazilia. Mama mea e disperată pentru că de patru luni nu le-am mai dat nimic. Iar pentru noi e foarte greu. E o situaţie apăsătoare pe care oricât de mult am vrea s-o ignorăm, nu avem cum. Eu sunt de şase luni aici şi n-am mai fost plătit de patru, deci am jucat doar pentru două luni, nu? E cumplit de greu şi de dezamăgitor pentru că noi, străinii, plecăm de acasă cu gândul la familiile noastre, la cum să ne facem un viitor mai bun, iar când se întâmplă lucruri de genul acesta, mie cel puţin, nu-mi vine decât să plec înapoi acasă şi să mă las de tot”, a mai spus Henrique.

 

Atacantul a precizat că pentru meciul următor, cel de vineri de pe teren propriu cu Concordia Chiajna, vor încerca să facă abstracţie de toate acesta probleme şi să joace la fel ca în precedenta partidă, cea cu Astra, scor 1-1. „Suntem ambiţioşi şi vrem să trecem peste această presiune şi peste pasa proastă în care ne aflăm. Chiar şi fără bani, vă asigurăm că atunci când intrăm pe teren, uităm complet de acest lucru şi ne concentrăm doar pentru a da totul din noi. Zilnic vorbim de faptul că trebuie să urcăm în clasament.

 

Citit 1963 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Martie 2014 12:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.