Narcis Răducan: Negocierile pentru schimbarea acţionariatului la Oţelul continuă

Narcis Răducan: Negocierile pentru schimbarea acţionariatului la Oţelul continuă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Jucătorii spun că salariul primit vineri, unul singur din cele patru restante, nu rezolvă mare lucru din problemele echipei


După ce vineri s-a plătit una din lefurile restante către jucători şi cei din staff, Oţelul îşi poate depune astăzi, în ultima zi în care mai este posibil acest lucru, ultimele documente necesare completării dosarului de licenţiere, dovada că nu mai sunt restanţe de ordin salarial din 2013. Astfel, s-a mai câştigat timp pentru eventualele negocieri de schimbare a patronatului, din postura de club cu şanse reale de a fi şi în campionatul viitor în Liga I.

Aceste negocieri, care săptămâna trecută păreau să fi intrat în impas, încă există, cel puţin aşa susţine Narcis Răducan, managerul general al echipei, care a precizat că are motive întemeiate să nu ofere detalii despre acest subiect.

"Referitor la negocierile pentru vânzarea clubului, eu doar am comunicat (n.r. – în urmă cu două săptămâni) ce mi-a zis patronul. Între timp am observat că aceste negocieri sunt puţin mai complicate decât eram eu pregătit să le înţeleg şi accentuez ironia. Tocmai de aceea am decis ca în momentul în care va fi o finalizare a acestor negocieri, pentru că ele există, atunci un reprezentant al patronului va explica presei exact, dacă va rămâne actualul patron sau dacă va veni altul. Eu am motive întemeiate să nu spun mai multe. Important e ca noi să fim lângă echipă şi să adunăm mai multe puncte. Cam atât despre vânzarea clubului, e o treabă sofisticată şi nu vreau să mai am rolul unui purtător de cuvânt pentru că nu stăpânesc toate detaliile”, a declarat Răducan, după partida câştigată de Oţelul, vineri seară, contra Concordiei Chiajna (scor 2-0).

„Un singur salariu nu încălzeşte pe nimeni”

Atmosfera în cadrul echipei continuă să fie tensionată, în condiţiile în care au rămas trei salarii restante iar peste două săptămâni este din nou termen de plată şi se poate ajunge din nou la patru lefuri neîncasate. De altfel, atacantul Victoraş Astafei spune că salariul încasat vineri nu schimbă cu nimic datele problemei. „Apele nu s-au liniștit. Un salariu nu încălzește pe nimeni, nu schimbă cu nimic datele problemei. Nu se putea lua licența dacă nu luam banii ăștia, eu sunt optimist și sper ca lucrurile să intre într-un ritm mai bun pentru lumea de aici, pentru noi, pentru cei ce iubesc acest club. Asta nu înseamnă că nu suntem supărați și că nu sunt în neregulă multe lucruri. Oțelul Galați merită mai mult respect din partea tuturor", a declarat Astafei.

După victoria în faţa Chiajnei, Oţelul a acumulat 28 de puncte şi este pe locul 13, poziţie pe care şi-o va păstra indiferent de rezulatele ultimelor meciuri ale etapei a 25-a, programate în această seară. În runda următoare, Oţelul va juca în deplasare, luni – 7 aprilie, cu Dinamo.

Citit 2644 ori Ultima modificare Duminică, 30 Martie 2014 16:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.