Aniversare pentru Marius Lăcătuş cu victorie la Galaţi

Aniversare pentru Marius Lăcătuş cu victorie la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În etapa a 24-a din Liga II, seria I, FCM Dunărea Galaţi a pierdut, sâmbătă, pe teren propriu partida cu liderul clasamentului, CSMS Iaşi, scor 0-4 (0-1). Golurile au fost marcate de Vişa (41’) şi Pălimaru (69’, 75’ şi 77’).

Echipa gălăţeană a avut marile ocazii ale primei reprize, ratate de Asanache şi Vraciu – şut în bară. În repriza a doua, în minutul 59, când scorul era 0-1, Dunărea a avut o uriaşă oportunitate de a relansa partida: Bâtfoi a pătruns în careu şi din lateral - dreapta a ales soluţia de manual, şut în forţă, sus, la colţul scurt, însă a avut ghinion, mingea lovind bara transversală, lângă vinclu.

Partida nu a avut nicio miză, punctele urmând să nu fie contabilizate în partea a doua a campionatului, când CSMS Iaşi va juca în play-off iar FCM Dunărea în play-out.

Antrenorul echipei oaspete, Marius Lăcătuş, a împlinit 50 de ani în ziua meciului, iar după meci a fost felicitat de Cristi Munteanu – care i-a oferit un tort şi Eugen Baştină, pe care i-a avut jucători în perioada în care a antrenat pe Oţelul.

Citit 1008 ori Ultima modificare Sâmbătă, 05 Aprilie 2014 20:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.