Oţelul joacă diseară cu Dinamo pentru acalmie măcar pe plan sportiv

Oţelul joacă diseară cu Dinamo pentru acalmie măcar pe plan sportiv
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cu cel mult două puncte deasupra locurilor retrogradante, fotbaliştii roş-alb-albaştrii promit că vor încerca din nou să facă abstracţie de toate probleme clubului pentru a obţine un rezultat favorabil


Fotbaliştii de la Oţelul vor susţine în această seară un nou meci în aceleaşi condiţii de incertitudine în care se află clubul de ceva vreme, fără ca nimic notabil să se schimbe. Peste o săptămână se ajunge din nou la patru salarii restante, dar jucătorii promit că vor face tot ce pot pentru a face abstracţie de toate probleme şi să obţină un rezultat favorabil în meciul din deplasare, cu Dinamo. Alexandru Zaharia a spus că el şi coechipierii săi sunt foarte afectaţi pentru că nu ştiu care le este viitorul la această echipă, dar chiar şi aşa vor să-şi facă datoria faţă de Oţelul până la capăt. „Ne afectează foarte mult aceste probleme, neştiind care este viitorul clubului, nu ştim nici care este viitorul nostru la această echipă. Însă, suntem jucători profesionişti şi trebuie ca atunci când intrăm în teren să nu ne gândim decât la joc, să punem deoparte toate problemele, să le lăsăm pentru săptămâna care vine după meci. Dorinţa noastră cea mai mare este ca atunci când intrăm pe teren să ne facem treaba, să dăm totul. Noi, jucătorii, vrem să ne facem datoria faţă de club şi apoi să rămână ca patronii să decidă ce este de făcut cu această echipă”, a declarat Zaharia.

Antrenorul Ewald Lienen şi-a lăudat jucătorii, spunând că s-au obişnuit să treacă peste toate neajunsurile de la club. „Este o atmosferă bună în vestiar. Probleme la club au fost încă de când am venit aici, am învăţat să facem faţă acestui lucru. Sperăm să putem să ne eliberăm mintea de gândurile despre viitor şi facem ce-i mai bine în fiecare meci, sper să putem să ne concentrăm pe acest aspect”, a declarat tehnicianul german.

Lienen a adăugat că echipa sa poate câştiga la Dinamo. „Am făcut un meci bun săptămâna trecută, dar încă suntem într-o zonă periculoasă, pentru că şi celelalte echipe au câştigat puncte. Este foarte important să continuăm seria de meciuri bune. Dinamo este o echipă puternică şi trebuie să dăm tot ce-i mai bun din noi pentru a câştiga. Avem nevoie de prospeţime fizică şi inteligenţă tactică pentru a juca la nivel ridicat”, a spus antrenorul Oţelului.

Tot lotul valid

Echipa gălăţeană va aborda meciul din această seară cu tot lotul valid, Marquinhos, Tritz şi Silviu Ilie fiind recuperaţi după accidentări, în timp ce Dan Popescu revinde după o etapă de suspendare.

Partida Dinamo – Oţelul, din etapa a 26-a a primei ligi, se va disputa pe stadionul „Dinamo” din Bucureşti, cu începere de la ora 21,00, şi va fi televizată de Digi Sport 1.

Citit 1424 ori Ultima modificare Duminică, 06 Aprilie 2014 17:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.