Oţelul are probleme peste tot, celor financiare li se alătură şi cele fotbalistice

Oţelul are probleme peste tot, celor financiare li se alătură şi cele fotbalistice
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Pe lângă presiunea numeroaselor salarii restante, jucătorii sunt acum şi sub cea a situaţiei precare din clasament


Salarii neplătite de patru luni, incertitudine în ceea ce priveşte intenţiile patronatului pentru viitorul clubului, la acestea se adaugă acum şi problemele din clasament, care amplifică presiunea existentă asupra jucătorilor. În urma înfrângerii din meciul de luni seară, din deplasare, cu Dinamo (scor 3-1), cumulată cu un joc al rezultatelor nefavorabil, s-a ajuns ca Oţelul să mai aibă acum doar un singur punct avans faţă de primul loc de retrogradare şi doar două faţă de penultima clasată, FC Braşov.

După meciul de la Dinamo, Gabriel Giurgiu a explicat cam care este starea de spirit din vestiar, în condiţiile în care sunt multe întrebări la care jucătorii nu primesc răspunsuri. „Putem să avem evoluţii bune, dar dacă nu reuşim să aducem şi puncte e în zadar acest lucru. Ultimele locuri s-au strâns tare, e diferenţă mică de puncte. Urmează jocul cu CFR şi sper să reuşim să câştigăm. E o problemă fotbalistică, dar şi financiară la echipă. Acest lucru nu ne scuză că am pierdut acest meci, dar în data de 10 aprilie revenim la patru luni de restanţe cu salariile. Avem familie, fiecare are gânduri cu banii. Asta nu e o scuză, dar ne e greu, pentru că nu ştim exact ce se vrea, nu se ştie nici cu licenţa, nu prea ştim exact ce se întâmplă. Noi întrebăm, dar nu ni se zice nimic. În momentul de faţă îmi expiră contractul la vară. Am atâţia ani la această echipă şi sper ca noi, pe teren, să rămânem în prima ligă şi apoi mai vedem la vară”, a declarat Giurgiu.

Căpitanul echipei gălăţene a adăugat că el şi coechipierii săi sunt foarte dezamăgiţi de ce s-a întâmplat în repriza a doua a partidei cu Dinamo. “Nici noi nu ne putem explica ce s-a întâmplat, după o repriză bună în care am controlat jocul, am stat bine în teren, am şi înscris pe finalul reprizei, când era cel mai bine. După pauză nu pot să-mi explic cum am putut să intrăm în teren. Suntem dezamăgiţi, deoarece puteam să scoatem mai mult. Nu ne-am relaxat, chiar am vorbit la pauză să fim atenţi să luăm puncte sau punct. Din punctul meu de vedere, deşi n-am văzut bine faza, nu cred că a fost penalti (n.r. – faza primul gol al dinamoviştilor).. Am căzut, au fost 10 minute în care ne-au mai dat 2 goluri şi a fost greu să mai revenim”, a mai spus Gabi Giurgiu.

Şi antrenorul Ewald Lienen a contestat penaltiul din care Oţelul a fost egalată, precizând că nu a fost mulţumit de joc nici în prima repriză. „Pentru mine a fost o decizie ciudată acordarea acelui penalti, a fost şutată mingea în mâna jucătorului. Un astfel de penalty are un impact foarte mare asupra jocului, ne-am pierdut concentrarea şi în 10 minute am mai primit două goluri. Nu aveam voie să ne pierdem concentarea. Nu a fost un joc foarte reuşit nici în prima repriză, am dat un gol norocos. Nu am fost mulţumit nici la pauză, iar a doua repriză a fost oribilă”, a declarat tehnicianul german.

După 26 de etape, Oţelul se află pe locul 13, cu 28 de puncte, iar în etapa următoare va evolua pe teren propriu cu CFR Cluj, duminică, de la ora 18,15.

Citit 1531 ori Ultima modificare Marți, 08 Aprilie 2014 17:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.