Oţelul, cel mai slab joc din acest an şi înfrângere la Dinamo

Oţelul, cel mai slab joc din acest an şi înfrângere la Dinamo
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (0-1), formaţia Oţelul Galaţi, în ultimul meci al etapei a 26-a a Ligii I.

Oțelul a fost echipa ceva mai activă în prima repriză, aspect concretizat prin golul marcat de Giurgiu, în minutul 44, după o superbă combinaţie cu panamezul Cooper şi Zaharia. Deşi l-a pauză Oţelul era în avantaj, marile ocazii au aparţinut gazdelor, dar nu pe fondul unor faze construite de acestea, ci oferite pe tavă de erorile fundaşilor echipei gălăţene, rezolvate de două intervenţii senzaţionale ale portarului Mauro Goicoechea. Iertat aiurea de arbitrul Comănescu de al doilea galben şi eliminare în ultima parte a primei reprize, Dragoş Grigore a egalat în minutul 52 dintr-un penalti făcut de Astafei, căruia i-a sărit cu ghinion mingea în mână, iar din acel moment Oţelul a cedat total. Dinamo a înscris din nou prin Rotariu (60’), la o nouă greşeală a defensivei gălăţene, şi apoi prin superba „scăriţă” a lui Matei (65’). Oţelul a avut aproape imediat şansa de a reveni în meci, dar Henrique, deşi se afla în poziţie ideală la şapte metri pentru finalizare, a vrut să dribleze şi poarta, irosind o uriaşă oportunitate. Din acel moment Oţelul a încercat să revină, dar n-a mai fost în stare nici măcar să arunce mingea în careul advers, Roș-alb-albaştrii pierd după cel mai slab meci din acest an şi mai au un singur punct avans faţă de primul loc retrogradabil, fiind obligaţi să câştige etapa viitoare, duminică, pe teren propriu, cu CFR Cluj.

Oţelul a evoluat în formula: Goicoechea - Milea, Sîrghi, Prestia, D. Popescu - Cooper, Lovin, Giurgiu - Zaharia (Sevillano '76), Tudorie (Henrique '61), Astafei. Antrenor: Ewald Lienen.

Citit 1079 ori Ultima modificare Marți, 08 Aprilie 2014 00:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.