Pariurile zilei: Alese pentru a fi câştigătoare

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Modena – Juve Stabia 1 (cota 1,50)

În Serie B, Modena merge bine de multă vreme, n-a mai pierdut de şapte etape, a pierdut o singură dată în ultimele 13 partide, bilanţ care a adus-o în postura de a spera să prindă un loc de barajul pentru promovarea în Seria A, de care o mai despart trei puncte. Pare imposibil să se încurce tocmai acum, când joaca cu ultima clasată, deja retrogradata Juve Stabia.

Yeovil - Bournemouth peste 2,5 (cotă 1,85)

În Championship se anunţă un meci intens în care tonul ofensiv să-l dea oaspeţii. Bournemouth are cinci victorii la rând, a ajuns la numai două puncte de locurile de baraj pentru promovare, astfel că va juca la victorie, cu orice risc, pe terenul ultimei clasate. Din acest considerent, se poate paria şi un 2, la cota 2,10. Yeovil, chiar dacă nu mai are şanse decât teoretice să scape de retrogradare, a dat gol în fiecare din ultimele cinci etape, astfel că ne aşteptăm să contribuie şi gazdele la un meci cu goluri multe. În ultimele şapte partide ale celor de la Yeovil şi în ultimele patru ale oaspeţilor s-au marcat minim trei goluri, deci sunt destule argumente să iasă la fel şi acum.

Milwall – Watford 1, la egal pariul se rambursează (cotă 1,90)

Tot din Anglia, Championship. Gazdele trag să scape de retrogradare, în ultimele două etape au bătut în deplasare la echipe din prima jumătate a clasamentului şi au ajuns la două puncte distanţă de un loc salvator. Watford este pe 12, fără obiectiv şi, lipsită de motivaţie, este posibil să nu se omoare cu firea în acest meci. Pariem cu „alega şansa”, la egal ne luăm înapoi banii mizaţi. Un „1” simplu are cotă 2,75.

Slovan Bratislava – Myjava 1 (cotă 1,35)

Gazdele defilează în campionatul slovac, îi bat pe toţi care le ies în cale (nouă victorii la rând). Myjava e la mijlocul clasamentului, în formă slabă.

Alte pariuri recomandate pentru sâmbătă, pe care vă lăsăm plăcerea să le analizaţi singuri: Lille – Valenciennes 1 (1,60), Greuther Furth – Aue 1 (1,55), Sparta Praga – Slavia 1 (1,40) şi Crystal Palace – Aston Villa 1 (2,10).

Citit 2727 ori Ultima modificare Vineri, 11 Aprilie 2014 18:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.